fbpx

“Daca egoul unui arhitect este prea mic, el este terminat; daca egoul sau este vast, el ar putea sa aduca niste contributii foarte importante.”  Paolo Soleri
5 tipuri de case pe care le poti construiAcasa este locul unde te relaxezi si in care iti poti reincarca bateriile in orice moment. Aici petreci clipe frumoase alaturi de cei dragi si trebuie sa ai parte de constructii de calitate astfel incat sa te bucuri de locuinta ta o perioada cat mai mare de timp.

In spatele fiecarui proiect de casa sta o echipa de meseriasi gata oricand sa tea jute. Arhitectii profesionisti stiu cum sa realizeze o casa care sa corespunda in totalitate cu dorintele tale.

Iata cele cinci tipuri de constructii de calitate pe care te poti baza

Case ecologice

Casele ecologice sunt acele produse care nu afecteaza mediul inconjurator si care utilizeaza materiale precum: caramida, piatra, lut, nisip, baloti de paie sau tigla ceramica. Toate aceste materiale sunt utilizata in asa masura incat sa ofere o eficienta maxima. Acestea au aparut din dorinta omului de a proteja mediul inconjurator si ulterior de a inlocui peisajele cu alternative tot mai interesante in domeniul constructiilor.

Casele ecoologice sunt constructii de calitate care au nevoie de implementarea unui sistem de izolare superior. Asta inseamna o eficienta sporita a calitatii finisajelor naturale. In plus, casele ecologice se bucura de un transfer termic mai redus din aceasta cauza, aceste tipuri de constructii nu au nevoie de aer conditionat vara si au un sistem care nu permite patrunderea caldurii in interior. Pretul caselor ecologice se amortizeaza in timp si putem spune ca este prevazuta cu un sistem inteligent.

Case din lemn

Casele din lemn au foarte multe avantaje, precum:

  • Costurile de constructie sunt reduse cu pana la jumate
  • Au o structura mai rezistenta
  • Durata executiei scade considerabil
  • Materialele utilizate sunt rezistente la seisme
  • Au o eficienta energetica mai buna
  • Costurile de intretinere sunt mult mai mici

Casele din lemn sunt constructii de calitate deoarece lemnul este un material de constructie care izoleaza foarte bine.  Pe timpul iernii vei avea parte de o locuinta foarte calduroasa. Utilizand materiale precum: celuloza, vata minerala bazaltica, polistirenul si vata de sticla sunt materiale termoizolante care vor oferi rezultate energetice foarte bune.

Aceste constructii sunt rezistente chiar si in fata unor dezastra naturale asa cum ar fi cutremurele. In tara noastra, acest tip de constructii se bucura de popularitate iesita din comun. Foate multe persoane isi construiesc o casa din lemn undeva la munte.

O casa din lemn se poate realiza foarte usor cu ajutorul unei echipe de constructori. Acestia te vor ajuta sa ai parte de locuinta pe care o doresti in cel mai scurt timp posibil.

Case pasive5 tipuri de case pe care le poti construi

Casa pasiva este destul de asimilata cu locuinta eco. Acest tip de constructii de calitate este bucura de o popularitate iesita din comun in randul persoanelor care vor sa aiba constructii eco de care sa se bucure.

Aceasta are un sistem inovativ de ventilatie cu un recuperator de caldura, mai exact, un sistem care se introduce permanent in cladire aer proaspat, la o temperatura de confort.

O casa pasiva se poate construi din orice materiale si are parte de o rezistenta iesita din comun. Aceste constructii de calitate iti vor oferi acel rezultat pe care il asteptai.

O casa pasiva se aseamana destul de mult cu o casa ecologica deoarece nu elimina noxe generate de procesul de incalzire, mai exact, nu polueaza in mod agresiv modul inconjurator.

Case din containere

Casele din containere sunt modele interesante care se bucura de o popularitate iesita din comu. Acestea sunt constructii de calitate de care te vei bucura o perioada foarte mare de timp. Casele din containere sunt spatii in care poti locui cu intreaga familie si in care te vei simti in deplina siguranta.

O casa din containere este un spatiu perfect de locuit. In functie de nevoile tale iti vei putea comanda containerul de care ai nevoie. Acesta trebuie sa fie izolat termic si trebuie sa aiba o structura perfecta pentru a alcatui atat un living, dormitoarele care sunt necesare, baie cat si bucatarie sau un spatiu de gatit ori de relaxare.

Nu trebuie sa uiti ca aceste case din containere sunt eficiente din punct de vedere energetic si ca pot fi montate cu succes pe orice teren. Acestea sunt spatii de locui moderne dar in acelasi timp se pot transforma foarte usor si in cabane de vacanta.

Case mobile

Casele mobile sunt locuinte care implica costuri de intretinere foarte scazute. Acestea sunt constructii de calitate  care pot ajunge la tine gata mobilate si echipate pentru a locui. Casele mibile ajung la destinatie deja asamblate si au nevoie doar de conectarea la reteaua de alimentare, canalizare si de apa. Aceastea suht solutii de un real succes si pot satisface numeroase persoane.

Casele mobile au un confort urias si pot fi interesante pentru familiile care nu vor sa petreaca prea mult timp intr-un singur loc.  Aceste tipuri de case se pot realiza in functie de nevoile si de dorintele tale.

Casele mobile iti ofera eficienta mai presus de toate. Acestea sunt dotate cu dormitoare, living si bucatarie astfel incat tu sa poti avea parte de locuinta la care visezi.

Vei putea avea parte de o locuinta perfecta din toate punctele de vedere si care sa te ridice la inaltimea asteptarilor.

5 tipuri de case pe care le poti construiBCTR te ajuta sa ai parte de constructii de calitate

Indiferent de tipul constructiei pe care il doresti BCTR te ajuta sa ai parte de calitate si de rezistenta in timp. Ai nevoie de o echipa de meseriasi care sa iti ofere rezultatele cele mai bune. O firma in domeniul constructiilor te va ajuta sa iti realizezi locuinta mult dorita.

Apeland la BCTR vei reusi sa ai parte de locuinta pe care o doresti. Trebuie sa postezi proiectul tau pe aceasta platforma si o echipa de specialisti te vor contacta pentru a-ti face o oferta. Alege cea mai buna oferta pentru tine si vei vedea cum visul tau va deveni realitate.

Bursa Constructii Tale Romania – alegerea pentru constructii sigure

Alte articole recomandate:

Cum poti folosi caramida in designul interior

 

Cum poti folosi caramida in designul interior