fbpx

“Văd designul grafic ca organizarea de informații care este corectă din punct de vedere semantic, coerentă din punct de vedere sintactic și ușor de înțeles din punct de vedere pragmatic.” Massimo Vignelli

7 pasi pentru renovarea bucatarieiRenovarea bucatariei este foarte importanta. Acest lucru nu trebuie sa te sperie mai ales daca ai alaturi o echipa de specialisti care sa ajute sa ai parte de rezultatele mult dorite. Ori de cate ori te gandesti la amenajari interioare te gandesti la imbunatatirea imaginii locuintei tale. Modul in care piesele de mobilier sunt aranjate este foarte important, la fel si culoarile alese in diferite incaperi.

Atunci cand gatesti ai nevoie de o bucatarie cat mai bine amenajata astfel incat sa te poti deplasa cu usurinta intre zonele de lucru. Preparea mesei pentru cei dragi se poate transforma intr-o adevarata corvoada daca bucataria ta nu este amenajata asa cum este recomandat.

Iti poti transforma complet bucataria daca o vei renova iar in cele de mai jos vei descoperi cum poti face asta.

Descopera cei 7 pasi pentru renovarea bucatariei

  1. Fa un plan de renovare

Cel mai important aspect in amenajari interioare este realizarea unui plan pe care sa il respecti intocmai. Trebuie sa stii unde vor fi amplasate dulapurile, ce culori si texturi trebuie sa aiba finisajele dar si pardoseala sau peretii. Doar asa vei stii ce tip de amenajare iti doresti.

Nu trebuie sa incepi colaborarea cu o companie de amenajari interioare pana cand nu iti este cat de cat clar ceea ce vrei sa obtii. Cu cat ai planul mai bine detaliat cu atat vei stii mai bine ce vrei si vei avea parte de un rezultat mai reusit.

Alege cu atentie compania de amenajari interioare. Daca vrei sa ai parte de un rezultat perfect atunci trebuie sa stii ca doar o companie buna iti va putea oferi asta.  Pe BCTR vei gasi mai multe companii din domeniul amenajarilor interioare care au o experienta vasta si care iti vor oferi un rezultat perfect din toate punctele de vedere. Vei avea siguranta ca toate dorintele tale se vor contura in cel mai interesant mod posibil.

  1. Pregateste spatiul

Scoate cu multa grija toate elementele pe care vrei sa le pastrezi in noua bucatarie. Poti sa depozitezi vesela si ustensilele de bucatarie intr-o alta incapere si le poti aseza undeva nu vor bloca trecerea.

Analizeaza cu atentie toate  piesele de mobilier din bucataria ta si vezi cum ai putea sa amenajaze. Poti chiar sa iti faci o mica schita a bucatariei tale.

Bucataria trebuie sa fie goala pentru ca tu sa poti avea parte de cele mai interesante amenajari interioare.

  1. Alege mobila de bucatarie7 pasi pentru renovarea bucatariei

Mobila de bucatarie trebuie sa fie aleasa in functie de stilul in care vrei sa amenajezi. Stabileste culoarea pieselor de mobilier, materialele pentru mobila astfel incat sa ai parte de rezultatele mult dorite. Daca vei avea parte de o renovare completa  atunci trebuie sa alegi piesele de mobilier care sa corespunda cu nevoile tale.

Daca bucataria ta este in forma L atunci si amenajarea trebuie sa fie tot in forma de L. Incearca sa nu aglomerezi foarte mult spatiul cu piese de mobilier inutile. Cel mai bine este sa ai alaturi o echipe de designeri de interior care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti.

  1. Opteaza pentru electrocasnice mari

Electrocasnicele sunt de nelipsit in bucatarie . Trebuie sa stabilesti inca de la inceput ce modele prefer astfel incat sa corespunda cu performantele dorite. Mai trebuie sa faci masuratorile exacte pentru toate electrocasnicele astfel incat sa se incadreze perfect in bucataria ta.

Echipa de designeri de interior te pot ajuta in orice moment cu o randare care sa reflecte in toatalitate  dorintele tale. Acolo vei vedea practice cum proiectul tau va prinde viata.

  1. Chiuveta de bucatarie este importanta

Chiuveta este un element important care are nevoie de toata atentia ta.  Ai nevoie de o chiuveta mare, incapatoare care sa faca fata la toate nevoile tale. Este foarte important ca aceasta sa isi gaseasca locul in bucataria ta. Trebuie sa ai  o baterie care sa faca fata  la functii multiple. Nu trebuie sa omiti si verificarea instalatiei de apa si scurgerea.

Mai este nevesar sa verifici daca modelul ales de tine este compatibil cu piesa de mobilie care o va cuprinde.

  1. Alege gresia si faianta

Culoarea peretilor, nuanta si tipul gresiei dar a altor finisaje este foarte important. Podele se aleg ultimele si trebuie sa fie in deplina armonie cu mobila aleasa. Este mult mai simplu sa gasesti gresie si faianta in functie de mobila aleasa.

Intr-o bucatarie moderna podelele trebuie sa fie realizate cu gresie inchisa la culoare iar peretii trebuie sa aiba o culoare deschisa.  Este recomandat ca intre mobila si pereti sa nu existe o diferenta foarte mare de culoare. Contrastul va echilibra intregul spatiu si ii va oferi volum si personalitate. Acesta trebuie sa fie utilizat din plin pentru ca tu sa ai parte de o bucatarie completa.

  1. Instaleaza blatul de bucatarie

Blatul de lucru este un alt element important. Acesta va fi intalat dupa ce mobilierul este perfect montat. Poti da frau liber imaginatiei si sa optezi pentru un blat de lucru interesant. Alege un mode de caramida sau un model mozaic si vei avea parte de o bucatarie interesanta care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

7 pasi pentru renovarea bucatarieiBCTR te ajuta sa ai parte de amenajari interioare perfecte pentru a avea bucataria mult dorita

Pe BCTR vei gasi companiile de amenajari interioare care te vor putea sa ai parte de un design complet. Ai nevoie de cea mai buna companie astfel incat sa ai parte de o bucatarie completa si frumos armonizata. Este foarte important sa stii ce stil de design interior doresti si cum ai vrea ca bucataria ta sa arate. Dupa care poti lasa totul pe mana specialistilor care iti vor asigura un rezultat perfect.

BCTR este platforma pe care vei  putea gasi companii de amenajari interioare care iti vor intelege perfect dorintele si care vor da dovada de creativitate in tot ceea ce fac.

Bursa Constructiilor Tale Romania – calitate mai presus de orice

Alte articole recomandate:

Cele mai cunoscute tipuri de lemn pe care le poti folosi in designul interior

 

Cei mai importanti pasi pentru realizarea unei case din containere