fbpx

“Poti sa dai deoparte o carte proasta; poti evita sa asculti muzica proasta; dar nu poti sa treci cu vederea uratul bloc turn de vizavi de casa ta.” Renzo Piano

Casa din caramida - informatii la care trebuie sa ai accesCasele din caramida sunt locuinte rezistente si trebuie sa ai parte de mai multe informatii daca vrei sa ai o astfel de locuinta. Poti avea parte de constructii de calitate daca vei folosi caramida si daca vei apela la o echipa de specialisti.

Tot ce trebuie sa stii pentru a avea parte de constructii de calitate

O casa realizata din caramida este in mod sigur o casa pe care sa te poti baza si care sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Ai nevoie de o locuinta stabila si care sa se pastreze in stare perfecta o perioada cat mai mare de timp.

Avantajele oferite de casele din caramida

In mod clar vei avea parte de constructii de calitate atunci cand optezi pentru case din caramida.  Durata de viata a acestui tip de casa este mult mai mare iar costurile cu privire la mentenanta sunt mult mai reduse.

O casa realizata din caramida poate rezista si peste 150 de ani in stare perfecta. Casele la care avem acces in prezent si care sunt realizate din alte materiale si sunt mult mai slabe din punct de vedere calitativ.

O echipa de muncitori va stii sa iti ofere cele mai bune sfaturi si iti va spune de ce caramida reprezinta o alegere buna pentru tine.

Avantajele oferite de caramida sunt:

  • Constructia poate fi lasa atat la rosu cat si la gri

Casele din caramida sunt in mod sigur constructii de calitate. Acestea rezista la intemperii chiar si atunci cand nu sunt finalizate.

O casa realizata din caramida poate ramane la faza de “ rosu” foarte multi ani. Singura conditie ca aceasta sa poata fi lasata asa este sa fie tencuita la exterior pentru a se putea preveni orice infiltratie intre rosturile zidului.  Mai este recomandat ca si acoperisul sa fie construit in intregime.

Marea majoritate a oamenilor prefera sa isi ridice casele in toamna pentru ca materialele si manopera sunt mult mai ieftine. In plus peste iarna o sa lase casa la rosu iar la primavara se pot apuca de faza de gri. Toate aceste informatii sunt utile deoarece te vor ajuta sa ai parte de locuinta mult visata. Vei vedea cum casa ta va fi finalizata la cheie in vara daca urmezi totul intocmai.

Este foarte important sa realizezi casa la gri in toamna si sa o lasi minim 4 luni pentru ca betonul sa se poata intari perfect. Vei vedea ca finisajele nu vor prezenta risc de degradare in timp si ca totul va fi exact asa cum ti-ai dorit.

  • Caramida ofera o izolatie fonica calitativa

Caramida este un material calitativ, cu ajutorul ei vei putea realiza constructii de calitate de care sa te bucuri o perioada cat mai mare de timp. Caramida este un material care garanteaza o buna izolatie fonica. Asta in timp va duce la un confort sporit si iti va asigura intimitatea de care ai nevoie.

Dezavantajele caselor din caramida

O casa realizata din caramida nu are atat de multe dezavantaje. Dar, cu toate astea este bine sa fii informat cu privire la problemele care pot aparea in timp daca alegi sa iti realizezi locuinta din caramida.

Dezavantajele pe care o casa din caramida le ofera suntCasa din caramida - informatii la care trebuie sa ai acces

  • Timp de excutie mai mare

Casele realizate din caramida se construiesc mult mai greu decat cele realizate din lemn. Vei vedea ca durata aproximativa este de un an de zile. Casele realizate din caramida sunt constructii de calitate si din acest motiv si durata de executie este mult mai mare.

  • Are nevoie de fundatii speciale

Casele realizate din caramida au nevoie de fundatii mai speciale. Vei vedea ca o casa din caramida are nevoie de mai multe materiale si de fundatii cat mai bine realizate. Pentru asta ai nevoie de o echipa de specialisti care sa iti dezvolte casa de care ai nevoie atat tu cat si familia ta.

  • Casele din caramida au izolare termica mai scazuta

Daca casa pe care o vei realiza este din caramida si daca nu apelezi la realizarea unei izolatii exterioare vei vedea ca pe perioada iernii costurile la incalzirea vor fi mult mai ridicate.

Casele din caramida au nevoie de realizarea unei izolatii mai bune. Pentru asta ai nevoie de materiale calitative care sa ofere constructii de cea mai buna calitate.

Cand pot fi construite casele din caramida

Casele din caramida sunt realizate pe perioada toamnei sau a primaverii. In aceste luni, temperatura mediului are valori care va favoriza turnarea si intarirea betonului in cele mai bune conditii.

Atunci cand vorbim de o casa realizata din caramida aceasta trebuie sa aiba fundatiile, stalpii si planseele din beton armat.

Unde se pot construi casele din caramida

Casele din caramida se pot realiza in orice loc. Aceasta se poate realiza cu succes atat pe un varf de deal cat si la munte. Vei vedea ca aceste tipuri de case se pot integra in orice decor si nu ai nevoie de un anumit teren ca aceasta constructie sa fie una de succes.

Care sunt actele necesare pentru construirea unei case din caramida

Casele din caramida are nevoie de cateva acte, printre care amintim: Certificatul de Urbanism, Studiul Geotehnic, Proiectul Tehnic al Constructiei, avizele si acordurile de amplasament si nu in ultimul rand Autorizatia de Construire.

Casa din caramida - informatii la care trebuie sa ai acces BCTR te poate ajuta sa ai parte de constructii de calitate

Apeleaza la BCTR pentru a gasi echipa de muncitori de care ai nevoie pentru ca locuinta ta sa fie realizata asa cum iti doresti.

Casele din caramida au nevoie de indemanare mai mult ca orice. O echipa de specialisti stie foarte bine cum sa iti realizeze locuinta pe care o doresti. Pe BCTR vei gasi o echipa care sa iti inteleaga nevoile si care sa iti ofere o locuinta sigura atat pentru tine cat si pentru familia ta.

Ai nevoie de cei mai buni specialisti pentru a avea parte de cele mai bune rezulatate.

Siguranta pentru client – Promovare pentru firma – BCTR

Alte articole recomandate:

Ce trebuie sa stii despre renovarea locuintei

 

Cum putem avea parte de o buna izolare acustica