fbpx

“Soluțiile bune de proiectare grafică a problemelor de comunicare pot îmbunătăți fluxul de informații în societate și, prin urmare, pot afecta substanțial și pozitiv educația, bunăstarea socială și bucuria zilnică a vieții. În plus, soluțiile bune de design grafic pot avea, de asemenea, un impact economic pozitiv” Jorge Frascara.

Casele realizate pe structura metalica - avantaje si dezavantajeCasele realizate pe structura metalica au cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani. Acestea sunt din ce in ce mai cautate in detrimentul caselor realizate din lemn sau din caramida. Ca sa poti avea parte de locuinta mult visata trebuie sa colaborezi cu o echipa de specialisti care sa iti inteleaga dorintele si care sa te ajute sa iti transformi toate visele in realitate. La bursa de constructii vei gasi cele mai bune companii de constructii care sa iti ofere casa mult visata.

Bursa de constructii te pune in legatura cu cele mai bune companii

Atunci cand vrei sa realizezi o casa pe structura metalica ai nevoie de ajutorul unor profesionisti iar pe bursa de constructii ii vei gasi cu cea mai mare usurinta. Casele pe structura metalica au nevoie de o atentie speciala si de indemanarea unor specialisti.

Cand si unde pot fi construite casele pe structura metalica

Casele realizate pe structura metalica pot fi construite indiferent de perioada naului dar, se recomandat evitarea sezonului rece pentru protectia persoanelor care urmeaza sa fie implicate in acest process atat de amplu. Pe bursa de constructii vei gasi personalul de care ai nevoie pentru a avea parte de locuinta mult dorita.

In ceea ce priveste amplasamentul acestora, casele din metal se pot construi oriunde, fie ca vorbim de mediul rural sau de cel urban acestea se pot construi cu incredere. Le vei putea construi chiar si in zone afectate de seisme. Acest lucru se datoreaza in mare parte rezistentei ridicate de care dispune acest material.

Costurile si durata de constructie

O casa realizata pe o structura metalica are un cost mult mai mic fata de una realizata pe o structura din beton. Structura acesteia este mult mai usoara si se face economie la materialul pentru fundatii. In plus, perioada in care sunt ridicate aceste tipuri de case este mult mai redusa fata de casele clasice. Timpul de construire si montajul structurii, instalatii si finisaje este de aproximativ trei luni.

Tipuri de case pe structura metalicaCasele realizate pe structura metalica - avantaje si dezavantaje

Echipele prezente pe platforma bursa de constructii te vor ajuta sa iei cea mai avantajoasa alegere pentru tine. Atunci cand ne gandim la case pe structura metalica  ne gandim la acele constructii de care ne dorim sa ne bucuram o perioada cat mai mare de timp.

Specialistii te vor ghida spre cele mai bune alegeri si mai trebuie sa stii ca poti alege intre doua tipuri de case, si anume:

 • Case cu structura metalica usoara
 • Case cu structura metalica asamblata din materiale prefabricate

Casele cu structura metalica usoara permit cu usurinta personalizarea la locul de executie al casei. Proiectul si materialele care sunt folosite se pot adapta in functie de dorintele tale. Dup ace se realizeaza fundatia se poate monta structura si se poate realiza placarea exterioara. Dupa care, se continua cu montajul invelitorii pe acoperis. Dupa ce se termina cu toate astea se poate continua cu introducerea instalatiilor electrice si sanitare.

Casele cu structura metalica din materiale prefabricate sunt realizate in ateliere speciale si sunt transportate si montate la locul de executie al casei. Acestea sunt o metoda rapida de executie a casei dupa un anumit proiect standard. Panourile care sunt folosite sunt tip sandwich si au in componenta placi interioare si exterioare de OSB care au in mijloc un strat de vata minerala.

Avantajele caselor pe structura metalica

Atunci cand apelezi la o firma de constructii vei avea locuinta mult dorita. Pe bursa de constructii vei gasi companiile care sa te ajute sa ai parte de o locuinta sigura si frumoasa.

Avantajele caselor pe structura metalica sunt:

 • Timp de executie rapid – casele se structura metalica se pot ridica foarte usor si pot fi montate chiar si in doua saptamani
 • Rezistenta ridicata la seisme – otelul este flexibil iar casele din metal se comporta foarte bine in caz de cutremur
 • Durabilitate ridicata – durata de viata a unei case meyalice este mult mai mare, aceasta poate avea o durata de viata de pana la 150 de ani in conditii normale de exploatare
 • Rezistente mecanice ridicate – rezistenta mecanica a tuturor caselor metalice se datoreaza otelului, acesta are valori ridicate atat la compresiune cat si la intindere
 • Rezistenta la ardere – o casa cu o structura metalica au o rezistenta mai mare la ardere, acestea nu ajuta la extinderea flacarilor in cazul izbucnirii unui incendiu
 • Nu are nevoie de tratamente speciale – casele cu structura metalica nu au nevoie de tratamente speciale asa cum au nevoie constructiile din lemn
 • Suprafata locuintei este mai mare – casele cu structura metalica au peretii mult mai subtiri decat casele traditionale, astfel suprafata utila de locuit este mult mai mare

Dezavantajele caselor pe structura metalica

Casele pe structura metalica au si anumite dezavantaje pe care trebuie sa le stii inca de la inceput. Dezavantajele acestor locuinte sunt:

 • Pereti subtiri – peretii caselor pe structura metalica sunt atat de subtiri incat vor avea nevoie de o investitie, in plus, montarea unui strat suplimentar este absolute necesara astfel incat sa asigure izolarea fonica
 • Are nevoie constant de mentenanta – o casa pe structura metalica are nevoie de mentenanta la interval mai scurte fata de o casa traditionala.
 • Necesita izolare fonica – casele realizate pe structura metalcia au nevoie de o izolare fonica realizata cu multa responsabilitate ca mediul sa fie unul placut

Casele realizate pe structura metalica - avantaje si dezavantajeDoar la BCTR vei gasi firmele de care ai nevoie pentru o locuinta calitativa

Apeleaza cu incredere la BCTR si vei avea parte de cele mai interesante colaborari. Doar aici poti gasi firmele care te vor ajuta sa iti realizezi locuinta pe care o doresti. Compania cu care vei colabora trebuie sa iti prezinte inceredere si sa iti ofere acea locuinta calitativa si sigura.

Ai nevoie de o echipa de muncitori care sa iti asigure o locuinta sigura care sa reziste de-a lungul timpului.

Banca Constructii Tale Romania – alegerea pentru constructii sigure

Alte articole recomandate:

Iata tot ce trebuie sa stii despre casele din container

 

Informatii utile despre casele cu pereti din sticla