fbpx

“Din experienţa mea, în afacerile imobiliare, poveştile de succes din trecut nu sunt, în general, aplicabile situaţiilor noi. Trebuie să ne reinventăm în mod continuu, să răspundem schimbărilor care survin odată cu trecerea timpului cu noi modele inovatoare de afaceri.” – Akira Mori.

Ce implica o firma de constructii de succesVrei sa ai parte de o afacere de succes in domeniul constructiilor? Atunci trebuie sa citesti acest articol daca vrei sa descoperi cum iti poti crea inca de la inceput o firma care sa produca profit. Mai intai de toate trebuie sa iei cateva decizii si sa tii cont de anumite aspecte organizatorice inca de la inceput.

Domeniu constructiilor este unul foarte variat si daca esti pasionat atunci ai toate sansele sa reusesti. Mai trebuie sa gasesti si o sursa de promovare adecvata care sa te ajute sa iti  creezi un renume atat in mediul real cat si in cel online. Pe BCTR vei gasi foarte multe firme de constructii Romania care ofera servicii similare cu cele oferite de tine.

Tipuri de firme de constructii

 • Arhitectura si proiectare
 • Antreprenor general
 • Subcontractori

Firmele de arhitectura si proiectare au nevoie de angajati foarte bine pregatiti. Cu cat persoanele angajate sunt mai profesioniste cu atat sansele de succes pentru afacerea lor vor fi mai mari. Astfel de companii vor angaja de fiecare data doar arhitecti talentati care au foarte multe diplome in domeniu si care au experienta.

Antreprenorul general este cel care are nevoie de o echipa de specialisti, calificati care sa constientizeze toate caracteristicile si toate subtilitatile constructiei. Mai exact acesta are nevoie de persoane capabile sa efectueze lucrari de calitate intr-un volum destul de mare.

Subcontractorii sunt cei care efectueaza foarte multe tipuri de lucrari. Mai exact acestia iti pot oferi lucrari de constructii sau lucrari de finisare cu cea mai mica usurinta.

Actele de care ai nevoie pentru a-ti infiinta o firma de constructii:

 • Rezervarea denumirii firmei
 • Actul constitutiv
 • Cazierul fiscal al fiecarui asociat
 • Contractul de sediu social de inchiriere, de sub inchiriere, contract de leasing imobiliar sau contract de comodat
 • Acordul asociatiei de proprietari sau de locatari
 • Acordul vecinilor in cazul in care acesta se impune
 • Cartea de identatitate sau Pasaportul asociatilor sau administratorilor
 • Un specimen de semnatura al administratorului sau a administratorilor firmei
 • Dovada depunerii capitalului social
 • Declaratii pe propria raspundere ale asociatului sau ale asociatilor astfel incat sa poata indeplini calitatea respectiva
 • Dovada depunerii capitalului social la o banca aleasa de asociatii firmei

Cum poti avea parte de o afacere mai profitabilaCe implica o firma de constructii de succes

 1. Calitatea manoperei

Calitatea este foarte importanta, ca sa poti avea parte de succes trebuie sa oferi constructii de calitate.  Ca orice proiect sa iasa asa cum iti doresti trebuie sa alegi materiale potrivite. Calitatea materialelor pe care le utiliezezi este cea care te va ajuta sa le oferi clientilor tai constructii de calitate. Rezultatul pe care il oferi trebuie sa fie de fiecare data calitativ si sigur.

Clientii care sunt multumiti de serviciile pe care le oferi te vor recomanda mai departe iar asta pentru tine nu poate fi decat un avantaj. Cu cat ai mai multi clienti cu atat mai bine pentru afacerea ta.

 1. Recomandarile

Orice firma de constructii din Romania care are parte de clienti multumiti are parte si de recomandari. Oamenii se bazeaza foarte mult pe recomandari si din acest motiv firma ta poate avea un succes imens inca de la inceput. Cu cat lucrarile tale sunt mai bine realizate  cu atat vei primi mai multe recomandari.

Pe langa recomandarile pe care oamenii le fac catre prietenii lor apropiati acestia te mai pot recomanda si pe  internet. Un studiu realizat a dovedit ca 88% dintre persoanele care cauta o companie de constructii cauta informatii relevante pentru alegerea pe care urmeaza sa o faca pe internet.

 1. Ce tipuri de servicii oferi

Foarte multe persoane isi doresc ca o singura companie sa ofere cat mai multe servicii, din acest motiv este bine sa ai in vedere extinderea serviciilor pe care le oferi. Este mai mult decat ideal ca o firma de constructii sa ofere lucrari de exterior dar si lucrari de interior.

Ca sa poti obtine un succes mai mare atunci tot ce ai de facut este sa iti extinzi domeniul si sa oferi o gama mai variata de servicii.

 1. Lucrarile pe care le-ai realizat

Lucrarile pe care le-ai realizat vor aduce mai multi clienti decat crezi.  Trebuie sa iti creezi un site pe care sa iti postezi toate lucrarile pe care le-ai realizat, acestea in cele din urma iti vor aduce un numar mai mare de clienti.

Poti sa incerci un site precum BCTR pe care mai multe firme de constructii Romania sunt inscrise pentru a avea parte de un numar mai mare de proiecte.

 1. Vizibilitatea companiei

Publicitatea este pana la urma sufletul oricarei promovari. Daca iti doresti sa ai parte de un succes rasunator atunci trebuie sa fii tot mai vizibil in mediul online. Poti sa iti creezi un website pe care sa iti descrii in cele mai frumoase moduri compania. Poti apela la un site precum BCTR pe care sunt inscrise cele mai sigure firme de constructii Romania. In plus aici vei putea intra in legatura direct cu clientii.

O alta modalitate prin care compania ta poate deveni mai vizibila este personalizarea echipamentelor de munca ale angajatilor cu numele companiei. Masinile personalizate cu numele companiei sunt si ele de un real ajutor.

Ce implica o firma de constructii de succesCele mai bune firme de constructii Romania sunt inscrise pe BCTR

Cele mai bune firme de constructii din Romania nu pierd nici macar o secunda pentru a se promova si pentru a ajunge mai aproape de clienti. Din acest motiv acestea cauta fel de fel de modalitati prin care sa ajunga mai aproape de clientii care au nevoie de serviciile lor. BCTR iti ofera asta si mai mult de atat.  Doar cu inscrierea companiei tale pe site vei reusi sa intri in legatura cu un numar mare de clienti care sunt in cautare unei echipe de meseriasi. Ce poate fi mai perfect de atat!

Nu pierde nicio secunda si promoveaza-ti afacerea asa cum merita.

                                                                             Alege BCTR pentru siguranta si profesionalism.

Alte articole recomandate:

Cum isi pot gasi clienti fimele de constructii

Cum se pot promova firmele de constructii