fbpx

„Fiecare persoană care investește în bunuri imobiliare bine selectate într-o secțiune în creștere a unei comunități prospere adoptă cea mai sigură și mai sigură metodă de a deveni independent, pentru că imobilul este baza bogăției.”  Theodore Roosevelt.

Cei mai importanti pasi pentru realizarea unei case din containereCasele din containere sunt constructii civile care sunt folosite de oamenii de pretutindeni. Daca inainte aceste tipuri de locuinte erau folosite in spatii de camping, pe santiere sua in zonele de calamitate, in prezent, casele din containere au devenit o alegere pentru acele persoane care vor sa aiba parte de o locuinta de vacanta sau de una permanenta.

Ce sunt casele din containere

Casele din containere sunt constructii civile pe care te poti baza in orice moment.  Acestea sunt locuinte prefabricate care au dimensiuni standardizate si carora li se poate aduce modificari si imbunatatiri pentru a fi cu adevarat locuibile.

Pentru a putea fi locuite, casele din containere au nevoie de decupaje pentru ferestre si usi, pereti interior de separare si o izolare termica si instalatii electrice pentru apa.

Prima constructie din containere dateaza din 1962 insa date mai concrete despre o casa construita au aparut in anul 1987 in Statele Unite.

Ca aceste constructii civile sa poata fi cu adevarat folosite trebuie sa aiba parte de mai multe imbunatatiri si de modificari de care oamenii au nevoie.

Avantajele caselor din containere

Flexibilitatea arhitecturii

Compartimentarea spatiului interior al constructiei este flexibila. Alaturarea containerelor se face prin imbinarea colt la colt iar peretii de table pot fi decupati sau chiar eliminati astfel se obtine un plan deschis. Datorita structurii te vei putea juca cu volumele si cu compartimentarea acestora in functie de nevoile si de preferintele tale.

Sunt constructii rezistente si durabile

Casele din container sunt rezistente la cutremure, la incendii si la intemperii. Durata lor de viata este de aproximativ 50 de nai. Acestea sunt create pentru a putea fi utilizate intr-un mediu umed iar containerele sunt impermeabile. Din acest motiv, containerele sunt etanse si nu permita schimbul de vapori din interior si exterior.

Containerele se gasesc cu cea mai mare usurinta si au preturi accesibile

Poti achizitiona cu cea mai mare usurinta containere deoarece pretul acestora este destul de mic. Vei vedea ca intreaga constructie va costa foarte putin iar calitatea acesteia va fi una impresionanta.

Sunt constructii ecologice

Utilizarea containerelor pentru constructii civile este destul de obisnuita. Acesta constructie implica refolosirea materialelor si protejand in acest mod mediul inconjurator. Reutilizarea unui singur container poate salva 3 tone de otel iar constructia unei casa nu are nevoie de o cantitate foarte mare de materiale traditionale.

Cum se construieste o casa din containereCei mai importanti pasi pentru realizarea unei case din containere

Casele din containere sunt constructii prefabricate care sunt realizate din sectiuni multiple si care sunt numite module. Containerele sunt usor de amplasat si de montat mai ales pe terenul ales pentru constructie.

Dup ace usile si ferestrele sut montate se pot adauga instalatii de energie electrica si apa. Izolarea termica este foarte importanta si o astfel de constructie poate deveni o casa de vacanta ideala sau chiar si o casa permanenta care poate rezista fara probleme 10 sau 15 ani.

Containerele au de obicei o dimensiune standard, mai exact au o lungime de 6 metri si o latime de 3 – 3,5 metri, in timp ce inaltimea poate ajunge pan ala 2,5 sau 2,6 metri.

Amplasarea si autorizatiile unei case din containere

Autorizatia de constructie depinde de decizia primariei locale, cu toate ca nu are nevoie de proiect sau de autorizatie. Casele din containere pot fi amplasate direct pe teren urmand sa mai primeasca dotari in functie de dorintele proprietarului.

O casa din containere are nevoie de toata atentia ta si de o echipa de constructori specializata astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit de tine.

Decuparea ferestrelor si usilor

Ca sa poti avea parte de locuinta pe care o doresti trebuie sa apelezi la o echipa specializata in domeniul constructiilor. Decuparea ferestrelor si usilor este foarte importanta si trebuie sa iei inca de la inceput cea  mai buna alegere. Ajutorul specialistilor este necesar si in momentul instalarii sistemului electric si al altor utilitati.

Cum se realizeaza izolarea unui container

Izolarea unui container se realizeaza prin construirea unui acoperis verde din plante. Aceasta mai poate fi realizata prin izolatie pe tavan sau prin pardoseala. Casa are nevoie si de un sistem de incalzire care este necesar sezonului rece. Cea mai buna solutie este centrala termica pe gaz, carbine sau pe lemne. La fel de bune sunt si sobele clasice care iti pot asigura o atmosfera calda pe timpul iernii.

Vopsirea si designul exterior al containerului

Containerele se pot transforma in constructii civile daca vei apela la o echipa de profesionisti. Acestea trebuie sa fie vopsite impotriva insectelor dar si pentru a se pastra in cea mai buna forma lor.  Ulterior containerul se poate vopsi in functie de gusturile si de preferintele tale.

Designul din interior este si el foarte important. Poti avea parte de constructia mult dorita daca vei apela la o companie specializata care sa iti ofere cele mai bune rezultate. Doar asa vei putea avea parte de o constructie pe care sa te poti baza si care sa iti ofere siguranata dorita in timp.

Cei mai importanti pasi pentru realizarea unei case din containereEchipa de care ai nevoie este disponibila pe BCTR

Echipa de muncitori de care ai nevoie si care te poate ajuta sa ai parte de constructii civile de calitate o vei gasi pe BCTR. Aici vei gasi cele mai bune si cele mai profesionale echipe cu care sa colaborezi pentru a avea parte de constructia mult visata.

Casele din containere sunt constructii civile care iti ofera siguranta si care iti vor oferi confort indiferent de anotimp. Termenul de viata al acestora este destul de mare, fiind cuprins intre 10 si 15 ani. Asta face, ca aceste tipuri de constructii sa fie perfecte pentru a fi case de vacanta sau locuinte temporare in care poti veni si poti petrece timp de calitate.

Containerele sunt tot mai des utilizate si poti avea parte de constructii civile in care sa poti sta impreuna cu toti membrii familiei in deplina siguranta.

Bursa Constructii Tale Romania – alegerea pentru constructii sigure

Alte articole recomandate:

Cum putem obtine amenajari interioare in stil mediteranean

Un ghid util pentru realizarea zidariei de caramida