fbpx

“O adevarata cladire este una in care ochiul se lumineaza si ramane iluminat.”  Ezra Pound

Vrei sa iti construiesti o casa sau sa aduci anumite modificari la casa pe care deja o detii? Atunci trebuie sa angajezi  o firma de constructii care sa te ajute in aceasta privinta.

Te intrebi cum poti gasi cea mai buna firma de constructii? Raspunsul este simplu, ca sa poti avea parte de o colaborare profesionala trebuie sa te orientezi catre o companie care sa intruneasca anumite calitati.

    Iata ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi o firma de constructii

Transparenta in costuri

In domeniul constructiilor pretul este foarte important. In momentul in care ai un proiect atat de important precum consolidarea unei case este recomandat sa primesti o explicatie cat mai detaliata a preturilor. Trebuie sa stii inca de la  inceput care sunt costurile estimative astfel incat sa vezi daca iti permiti acel proiect sau nu.

Mai este recomandat sa compari mai multe oferte astfel incat sa alegi cea mai buna varianta pentru tine.  Chiar daca acum nu acorzi o atentie atat de mare pretului trebuie sa iei in considerare asta. Gandeste-te ca un proiect precum o casa va implica mult mai multe.  Nu are sens sa cauti servicii la pret mic mai ales daca vrei calitate. Orienteaza-te in schimb catre un cost pe care stii ca ti-l permiti si care stii ca este cel real.

Analizeaza mai multe oferte si trebuie sa o accepti pe cea mai buna pentru tine,

O comunicare usoara

Comunicarea este importanta in domeniul constructiilor. Atunci cand vrei sa colaborezi cu o echipa de meseriasi trebuie sa poti discuta cu acestia tot ce implica contructia. Trebuie sa simti ca poti avea incredere in firma cu care vei colabora. Relatia client – firma trebuie sa fie una bine consolidata. Daca nu te simti confortabil cu membrii echipei atunci trebuie sa gasesti o alta echipa cu care sa discuti si care sa iti inteleaga proiectul.

Un portofoliu bogat

Inainte de a alege o firma de constructii trebuie sa faci anumite cercetari. Ca sa poti fii sigur pe alegerea facuta trebuie sa studiezi putin portofoliul firmei respective.  Intereseaza-te daca exista o lucrare pe care acestia au finalizat-o in ultimele 12 luni. Mai poti verifica si recenziile de pe internet cu privire la firma respectiva.

Vezi daca exista recenzii proaste si verfica mai in detaliu cat de implicati sunt acestia in toate proiectele lor.

Profesionalism

O firma de constructii trebuie sa isi trateze fiecare client cu profesionalism. Este necesar sa stie sa inteleaga fiecare plan de constructie si sa realizeze care este dorinta clientului.

In momentul in care discuti cu o firma de constructii trebuie sa poti comunica cu acestia deschis, sa le spui care sunt nevoile tale si cum iti doresti sa arate proiectul. Profesionalismul este o calitate pe care cu totii o cautam atunci cand vrem sa realizam o constructie.

Cauta o firma care sa iti inspire siguranta si care sa se ghideze dupa zicala “Nu construiesc pentru a avea clienti. Am clienti pentru a construi.” Ayn Rand