fbpx

“Ca să ai succes în imobiliare, trebuie să urmăreşti întotdeauna şi în mod constant, să pui interesul clientului tău pe primul plan. Când faci asta, nevoile tale personale vor fi îndeplinite la un nivel superior celui pe care l-ai fi crezut vreodată.” – Anthony Hitt.

Cele mai bune sfaturi pentru realizarea unei caseCu totii ne dorim un loc special in care sa ne simtim in siguranta si pe care sa il putem numi acasa. In acest articol vei gasi cele mai bune sfaturi care te vor ajuta sa realizezi o casa pe care ulterior o poti vinde. Vei afla cum sa ai parte de constructia mult visata in cea mai scurta perioada de timp.

Traim intr-un secol al vitezei si trebuie sa stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea parte de constructii de calitate.  Ca sa poti avea parte de o constructie in timp util trebuie sa contactezi o companie specializata in domeniul constructiilor, doar asa vei reusi sa ai parte de rezultatul pe care il doresti.

Ce trebuie sa faci pentru a avea constructii de calitate

Daca vei construi o locuinta cu scopul de a o vinde trebuie sa gasesti rapid metodele prin care sa o poti construi rapid si prin care sa ii atragi mai multi cumparatori.

Sunt anumite aspecte care iti vor asigura constructii de calitate si care te vor ajuta sa cresti pretul unei locuinte. In continuare iti vom prezenta care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea parte de o constructie sigura si realizata in mod calitativ.

 1. Alege cu grija terenul pe care vei construi casa

Mai intai de toate trebuie sa te asiguri ca terenul pe care vei realiza locuinta are toate actele in regula. Pe langa asta mai trebuie sa te asiguri ca locuinta se va afla in apropiere de o piata  sau in apropierea scolilor.  In cazul in care terenul se afla la periferie atunci trebuie sa te asiguri ca in apropiere se afla o statie de RATB.

Toate aceste aspecte sunt foarte importante si pot creste pretul locuintei.

 1. Lucreaza cu o companie specializata

Daca aceasta este prima ta experienta de acest tip atunci trebuie sa apelezi la o companie specializata care sa te ajute sa iti construiesti locuinta pe care o doresti.  Inainte de a incepe constructia propriu zisa studiaza piata, fa-ti un calcul estimativ ca sa iti poti da seama cam cat te-ar costa realizarea acelei case. Mai trebuie sa verifici si cu cat se vinde o casa ca sa iti dai seama cu cat vei iesi in castig.

 1. Optimizeaza-ti bugetul

Ca sa poti realiza constructii de calitate mai intai de toate trebuie sa iti organizezi bugetul. Asteapta-te sa mai apara mici cheltuieli care sunt inevitabile, pe langa banii din contul destinat investitiei este bine sa mai dispui intotdeauna si de bani cash pentru micile probleme care pot aparea.

 1. Alege cele mai bune materiale de constructie

Materialele sunt cele care iti vor asigura constructii de calitate. Cu cat materialele sunt mai bune si mai rezistente cu atat constructia propriu-zisa va fi mai solida si mai calitativa.

Materialele care sunt utilizate la izolarea acoperisului, la montarea tiglelor, a burlanelor si a jgheaburilor permit circulatia corecta a apei.

 1. Acorda o atentie importanta izolarii si a nivelului umiditatiiCele mai bune sfaturi pentru realizarea unei case

Izolatia este cea care iti ofera constructii de calitate. Izolarea locuintei, sistemul de incalzire, calitatea usilor si a ferestrelor este foarte importanta. Este recomandat ca ferestrele si usile sa se  inchida etans deoarece doar asa vei putea avea o temperatura optima in interior.

 1. Accesul la utilitatile din zona

Racordarea la gaze, la electricitate si canalizarea sunt de-a dreptul esentiale. Sunt lucruri care nu tin in totalitate de tine dar este recomandat sa le acorzi importanta inainte de a te decide sa construiesti o locuinta pe acel teren.

 1. Cele mai eficiente modalitati de securitate

Zona in care vei construi casa este foarte importanta in ceea ce priveste securitatea. Gandeste-te ca nimeni nu isi va dori sa locuiasca intr-un cartier nesigur. Daca zona este buna si daca oamenii care locuiesc in prejurimi sunt linistiti atunci ai sanse foarte mare sa vinzi rapid locuinta. In plus nu ar strica sa montezi cateva alarme care sa ofere locuintei si mai  multa siguranta.

Etapele construirii unei case

In cele de mai jos vei descoperi care sunt etapele de construire a unei locuinte. Daca le vei respecta intocmai vei avea parte de constructii de calitate.

 • Documentarea

Documentarea este primul pas pe care trebuie sa il realizezi pentru a avea parte de constructii de calitate. Modelul casei este foarte important, cel mai bine este sa studiezi piata si sa descoperi care sunt modelele care se vand cel mai bine in aceasta perioada.

Structura casei trebuie sa fie cat mai simpla pentru a se putea plia pe toate gusturile, nu are sens sa realizezi o locuinta moderna sau sofisticata deoarece se va vinde mult mai greu.

 • Proiectarea

Pentru a putea avea parte de constructii de calitate trebuie sa urmezi intocmai cativa pasi cat mai bine stalibiliti. Bineinteles ca pentru a putea construi o casa ai nevoie sa obtii cateva documente si autorizatii, cum ar fi:

 • Certificatul de urbanism – este documentul pe care il obtii de la primaria localatii in care vei construi locuinta
 • Studiul geotehnic – care se refera la structura solului
 • Proiectare – momentul in care te vei adresa unei firme specializate in constructia caselor
 • Executia

Aceasta este ultima etapa, practic este momentul in care te vei apuca de realizarea constructiei. Vei avea nevoie in mod sigur de o echipa specializata care sa te ajute si care sa iti ofere constructia pe care o doresti.

Cele mai bune sfaturi pentru realizarea unei case   Colaboreaza cu o firma sigura de constructii

Vrei sa realizezi constructii de calitate? Atunci trebuie sa colaborezi cu o firma de constructii sigura, care sa iti poata oferi locuinta pe care o doresti. Este mult mai recomandat sa colaborezi cu o firma specializata in constructii care sa stie tot ce are de facut si care sa te ajute sa alegi cele mai bune materiale.

Pe Bursa Constructiilor Tale Romania vei gasi firme de constructii care iti vot putea oferi rezultatele mult dorite. In plus vei avea ocazia ca colaborezi cu firma care iti va percepe un cost avantajos pentru lucrarea de care ai nevoie.

Alte articole recomandate:

Cum sa construiesti o casa rezistenta la seisme

Cele mai bune sisteme de incalzire a locuintei