fbpx

Contacteaza-ne

Fie ca esti in cautare de o echipa pentru amenajarile tale, fie ca esti o echipa in cautare de clienti, ia legatura cu noi pentru a obtine exact ceea ce ai nevoie.

Contact Info

Biroul nostru

Calea Mosilor, Nr.158, Sc. B, Et. 2, Biroul 2A, Sector 2, Bucuresti
}

Program

L-V: 8am – 6pm
S: 10am – 4pm; D: Inchis.

v

Contact direct

contact@bctr.ro
0729 815 517

Scrie-ne un mesaj

1 + 10 =

Este sigur sa ma contacteze o firma de constructii pentru proiectul meu de pe pagina BCTR?

Sigur ca da! Toate firmele inscrise si promovate pe pagina noastra sunt atent verificate. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici.

Ce ne diferentiaza de alte companii in domeniu?

Scopul nostru este de a construi o colaborare unica intre client si firma de constructii. Avem capacitatea de a ne ocupa de mai multe proiecte simultan pentru ca detinem mai multi profesionisti in constructii. Proiectul dumneavostra se va trimite mai multor firme de constructii iar in final veti colabora cu firma aleasa de dumneavoastra. Intervenim rapid si ne place sa credem ca lucram eficient!

In ce zone si localitati se poate apela la serviciile Bursa Constructiilor Tale?

 In toata Romania!! Pagina www.bctr.ro va da posibilitatea de a selecta zona in care locuiti si veti primii oferte doar de la firmele din zona in care va aflati!

Cum gasesc o firma pentru proiectul meu?

Foarte simplu! Intrati pe www.bctr.ro si ne trimiteti o solicitare pentru proiectul dumneavoastra. Acum ne ocupam noi! Preluam solicitarea si o trimitem tuturor firmelor din orasul in care locuiti. Firmele interesate va vor contacta cu detalii si oferte despre proiect.

De ce sa aleg BCTR?

Firma noastra se remarca prin profesionalism, transparenta, respectul fata de clienti si colaboratori, pasiune si calitatea serviciilor.

Client : Fiindca lucram cu cele mai bune si serioase firme de constructii verificate in prealabil si de asemenea va putem gasi o colaborare seriosa pentru proiectul dumneavostra in mai putin de 24 de ore.

Companie : Fiindca suntem cei mai buni in domeniul publicitatii si promovarii online si nu numai. Fiindca avem zilnic clienti care acceseaza pagina noastra. Fiindca va oferim o prezenta pe o pagina foarte cautata din Romania si fiindca va vom face publicitate pe toate retelele sociale, google si multe alte medii.