fbpx

“Atenţie, un lucru pe care îl spun tuturor este să înveţe imobiliare. Repetaţi după mine: imobiliarele îmi dau cel mai mare câştig, cea mai mare valoare şi cel mai mic risc.” – Armstrong Williams

Cum infiintezi o firma de constructii de succesO firma de constructii este o companie de capitaluri dar si de investitori. In general intr-o firma de constructii sunt importante atat bunurile cat si persoanele care sunt implicate in munca. La o simpla cautare a sintagmei firme de constructii Romania vei gasi foarte multe companii si trebuie sa stii cum sa faci astfel incat compania ta sa fie cea mai remarcata.

Gestionarea propriei firme de constructii nu este deloc usor. Ca sa poti avea parte de o firma de succes este important sa ai oameni calificati care sa munceasca pentru tine.

Etapele realizarii unor  firme de constructii Romania

Realizarea planului de afaceri

Planul de afaceri este un pas important in orice companie. Ca sa poti avea succes cu firma ta trebuie sa ai un proiect cat mai detaliat in care sa estimezi toate cheltuielile si investitiile dar si obiectivele afacerii pe termen mediu si pe termen lung.

Incearca sa determine cat mai corect care sunt sumele de bani de care aveti nevoie pentru lansarea si pentru sustinerea firmei pentru cel putin un an. Planul de afaceri este o solutie daca ai impresia ca ai nevoie sa obtii finantare suplimentara de la stat sau de la investitorii private.

Alegerea sediului fizic al firmei

Trebuie sa alegi un sediu potrivit pentru deschiderea unei firme de constructii trebuie sa ai un anumit spatiu atat pentru birouri cat si pentru depozitare vehiculelor si a uneltelor si materialelor de lucru.

Localizarea sediului fizic al companiei este  un aspect foarte important. Un birou trebuie sa fie cat mai bine pozitionat astfel incat compania ta sa aiba parte de o promovare mai reusita. Cu cat biroul este pozitionat mai in centrul orasului cu atat firma ta va fi mai vizibila.

Infiintarea firmei si alegerea unei forme juridice

Statutul juridic al companiei este foarte important, acesta va avea o influenta semnificativa asupra afacerii. Este recomandat sa te consulti cu niste specialisti astfel incat sa alegi cele mai potrivite forme juridice pentru afacerea ta.

Orice tipuri de firme de constructii Romania trebuie sa depuna un dosar pentru inregistrare la Registrul Comertului. Acest dosar pe care trebuie sa il realizezi trebuie sa cuprinda urmatoarele documente:

 • Dovada sediului social
 • Copia actelor de identitate sau a pasapoartelor asociatilor firmei
 • Actul constitutiv
 • Specimenele de semnatura ale reprezentantilor firmei
 • Cerera de inregistrare in Registrul Comertului
 • Anexa de inregistrare fiscal regasita pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului
 • Cazierul fiscal al asociatilor si al administratorului
 • Acordul asociatiei de proprietari din imobilul in care se regaseste sediul social al afacerii
 • Dovada achitarii taxelor legale
 • Imputernicirea avocatiala
 • Dovada depunerii capitalului social

Formarea unei echipe

Angajatii din domeniul constructiilor trebuie sa fie oameni cu experienta. Acestia trebuie sa se poata descurca in orice situatie si sa satisfaca cu profesionalism dorintele tuturor clientilor. Din echipa ta nu trebuie sa lipseasca ingineri, arhitecti sau proiectanti. La fel de importanti sunt si zidarii, dulgherii sau muncitorii necalificati.

Cu cat numarul angajatilor va fi mai mare cu atat vei avea mai mult succes in ceea ce faci. Construieste o echipa unitara care sa te ajute sa iti atingi de fiecare data scopul.

Promovarea companiei si obtinerea clientilorCum infiintezi o firma de constructii de succes

Promovarea companiei este cea mai buna modalitate prin care poti sa te faci cunoscut. Trebuie sa gasesti cea mai buna modalitate prin care sa te faci vazut si care sa iti ofere succesul pe care il doresti.

Daca nu ai cunostinte in domeniul marketingului cel mai bine este sa apelezi la o companie in domeniu care sa te ajute sa fii mai remarcat. BCTR este platforma pe care iti poti promova afacerea si prin care te poti face mai cunoscut.

Cum iti dezvolti firma de constructii

Cele mai multe firme de constructii Romania investesc in promovare. Acestea au succes doar pentru faptul ca investesc in modul in care se promoveaza. Marketingul si promovarea in mediul online iti vor asigura succesul pe care il doresti.

Directiile de care trebuie sa tii cont in marketing in constructii:

 • Analiza cererii de servicii de constructii, studiind dinamica cresterii preturilor
 • Asigurarea conformitatii pentru incarcarea completa a capacitatii de productie
 • Formarea structurii de promovare a serviciilor si a cererii de produse pentru constructii
 • Analiza cererii de consum si rezolvarea problemelor pentru implementarea lucrarilor cu implicarea tertilor
 • Actualizarea la timp a gamei de servicii si de produse

Colectivul este foarte importat

Ca firma ta de afaceri sa se dezvolte trebuie sa fie formata dintr-un colectiv pe masura. Toti angajatii tai trebuie sa interactioneze intre ei si sa formeze o echipa. Cu cat acestia se inteleg mai bine si cu cat lucreaza mai mult cu atat firma ta va avea parte de succes.

Investeste in site-ul companiei tale

Ca sa poti fi cunoscut in mediul online asa cum iti doresti trebuie sa ai un site de prezentare. Acesta va fi cartea companiei tale de vizita si o va reprezenta in totalitate. Cu cat site-ul este mai bine realizat cu atat acesta se va situa pe internet pe o pozitie mai buna. In plus, poti oricand lasa pe site cateva comentarii trimise de clientii multumiti de serviciile tale.

Apeleaza la o companie specializata pentru a avea parte de un site bine structurat care sa cuprinda mai multe informatii esentiale pentru toti clientii.

Cum infiintezi o firma de constructii de succesBCTR – platforma perfecta pentru firme de constructii Romania

Daca vrei sa ai parte de succes in cel mai scurt timp posibil atunci este recomandat sa te promovezi prin toate mijloacele posibile. BCTR este o platforma online pe care te poti promova si care iti va asigura succesul de care ai nevoie.

Inscrierea pe aceasta platforma se realizeaza foarte usor. Primul pas este sa accesezi sectiunea “ Inscriere echipe” si iti vei putea inscrie compania. In plus, vei primi constant proiecte si vei putea discuta direct cu clientii finali. In acest mod vei reusi sa intelegi proiectele de care au nevoie si vei reusi sa le faci acestora o ofera de pret.

Banca Constructiilor Tale Romania – calitate mai presus de orice

Alte articole recomandate:

Etapele pe care le implica construirea unui acoperis

Ce beneficii ai atunci cand colaborezi cu o firma de constructii