fbpx

“Fiecare material are propria lui umbra. Umbra pietrei nu este asemeni celei a unei sfaramicioase frunze de toamna. Umbra penetreaza materialul si isi radiaza mesajul.”  Sverre Fern

Cum poti avea parte de constructii idealeVrei sa ai parte de o constructie sigura? Atunci trebuie sa te interesezi care sunt cele mai bune oferte lucrari constructii pe care le poti  obtine. Este foarte important sa colaborezi cu o companie serioasa si profesionala care sa iti ofere inca de la inceput rezultatele pe care le astepti.

  De unde poti avea cele mai bune oferte lucrari constructii?

Bursa Constructiilor Tale Romania este site-ul de pe care poti obtine toate ofertele de constructii pe care le doresti. Vei avea parte in primul rand de seriozitate si de profesionalism. Inca de la inceput trebuie sa  colaborezi cu o companie specializata care sa iti ofere sfaturile de care ai nevoie. O locuinta nu se realizeaza cu usurinta si trebuie sa dai dovada de rabdare si de implicare.

   Care sunt materialele ideale pentru constructii

  1. Betonul

Betonul este materialul care este cel mai la indemana din mai multe puncte de vedere. Cel mai mare avantaj al betonul este ca este ieftin si este usor de obtinut. Este un material modern si se poate adapta cu usurinta pentru orice forma sau cladire.

Cum se obtine betonul? Betonul este obtinut din amestecarea unor materiale primare precum: piatra, apa, nisip si ciment.  Acesta poate fi folosit atat pentru turnarea  fundatiei  cat si pentru pereti. Asta il va face sa fie extrem de avantajos pentru cei care nu doresc sa cheltuie prea mult si care vor sa aiba parte de un proces rapid si sigur.

Betonul este rezistent si poate fi intarit cu stalpi de otel care vor fi fixate in momentul in care acesta este turnat. Poti obtine mai multe oferte lucrari constructii pe BCTR pentru o casa din beton. In functie de dimensiunea acesteia dar si de planul casei vei putea primi un pret aproximativ al lucrarii.

  1. Caramida

Caramida este un material utilizat inca din cele mai vechi timpuri. Acesta si-a dovedit rezistenta pe care o ofera caselor. Bucatile de caramida au diferite forme si dimensiuni astfel incat constructia sa aiba o forma uniforma.  Caramida este foarte rezistenta in fata factorilor externi si este foarte rezistenta si la foc. Casa realizata din caramida iti ofera o siguranta mai mare.

Foarte mult specialisti recomanda ca in zonele in care exista o clima uscata sa fie folosita caramida nearsa. In zonele cu umiditate foarte mare este recomandata caramida arsa.

Poti avea parte de mai multe oferte lucrari constructii pentru o locuinta realizata din caramida doar pe Bursa Constructiilor Tale Romania.

  1. LemnulCum poti avea parte de constructii ideale

Lemnul este un material special care a ajuns sa fie tot mai des utilizat. In plus acesta va oferi un aspect natural locuintei tale. Cele mai multe persoane utilizeaza lemnul pentru casele de vacanta sau pentru pensiunile din zona de munte.

Ceea ce in mod sigur nu stiai este ca lemnul este foarte avantajos pentru orice tip de casa indiferent de zona climatica in care aceasta este pozitionata. Lemnul este un material usor de folosit si de adaptat. In caz de cutremur acesta prezinta stabilitate.  Este usor de compartimentat si este mult mai ieftin decat caramida.

O casa din lemn va avea un aspect atragator, cu toate ca arata foarte bine trebuie sa stii ca lemnul este foarte pretentios pe parcursul anilor. Ca sa se poata pastra intr-o stare perfecta, acesta trebuie sa fie tratat cu solutii impotriva umezelii sau a daunatorilor. Este un produs rezistent la cutremur dar trebuie sa fie ferit de foc.  O casa construita din lemn are un aspect placut si interesant.

  1. Piatra

Piatra este un material important din constructia unei case. Aceasta nu este foarte folosita din cauza faptului ca este foarte greu de transportat. Dar trebuie sa stii ca este mult mai ieftina decat caramida.

Daca vei alege sa iti realizezi constructia din piatra trebuie sa stii ca este unul dintre cele mai rezistente materiale.  O locuinta realizata din piatra suporta o greutate foarte mare si este perfecta pentru orice tip de design. In plus nu este afectata de umezeala, foc si mucegai. Are un pret mai ridicat fata de alte materiale de constructii dar este si mult mai rezistenta.

Bineinteles ca o locuinta perfecta are nevoie si de multe alte lucruri.  Pe langa materialele din care aceasta este realizata mai trebuie sa ai un plan cat mai bine pus la punct ca locuinta pe care doresti sa o realizezi sa fie una perfecta.

   Iata care sunt elementele carora trebuie sa acorzi atentie atunci cand realizezi o constructie

Calitatea acoperisului, a burlanelor si a jgheaburilor

Casele sunt expuse la toti factorii de mediu, in principal la precipitatii atat vara cat si iarna care pot produce pagube semnificative daca materialele utilizate sau daca izolatia acoperisului sau tiglele sunt de proasta calitate.  Mai mult de atat, jgheaburile si burlanele sunt sisteme care trebuie sa faca fata oricarui tip de vreme.

Izolatia casei

Indiferent de zona in care locuiesti constructia ta trebuie sa aiba parte de izolatie. Izolatia peretilor cu materiale de cea buna calitate va spori confortul pe care il vei avea in locuinta. In plus o izolatie de buna calitate te va ajuta sa reduci costurile la incalzire. O locuinta trebuie sa fie izolata corespunzator atat la exterior cat si la interior.  Mai poti trata locuinta cu materiale ignifuge care au un rol antifon.

Prin izolarea fundatiei vei realiza o constructie de calitate inca de la temelie iar acesta este cel mai corect mod prin care iti poti realiza o locuinta.

Izolarea tavanului se face in functie de materialul din care este realizata casa.

Cum poti avea parte de constructii ideale  Pe BCTR vei gasi cele mai bune oferte lucrari constructii

Daca vrei sa ai parte de constructii de cea mai buna calitate atunci trebuie sa ai colaborari pe masura. Pe BCTR vei gasi toate firmele care te pot ajuta sa iti construiesti o locuinta de vis. Toate firmele inregistrate pe BCTR sunt specializate si sunt in masura sa se ocupe in intregime de proiectul tau.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti inscrii proiectul de constructie pe BCTR, dupa care vei primi tot mai multe oferte lucrari constructii astfel incat sa o poti alege pe cea mai potrivita pentru tine.

Alte articole recomandate:

Ce include o constructie de casa la cheie

Iata ce trebuie sa stii inainte de a colabora cu o firma de constructii