fbpx

Ce este BCTR?

Bursa Constructiilor Tale Romania (BCTR) este o platforma moderna si inovatoare, specializata in intermedierea eficienta a colaborarilor dintre clienti si firme de constructii cu expertiza. Mentinem cat mai sus standardele serviciilor noastre pentru promovarea si publicitatea in mediul online pentru firme de constructii si firme de amenajari interioare, servicii de arhitectura si proiectare, transport si altele.

Colaborare

Colaboram doar cu firme serioase, verificate in prealabil, pe care ulterior le promovam prin sistemul nostru in fata tuturor clientilor care acceseaza zilnic platforma noastra cu noi proiecte.

Suntem cea mai eficienta modalitate de a gasi si obtine colaborari serioase, atat pentru clienti dornici de oferte si servicii de calitate superioara, cat si pentru echipe dornice de promovare si clienti noi.

Despre BCTR

9

Cui ne adresam?

Fiind o platforma care faciliteaza legatura dintre clienti si firme si care creeaza conexiunea precedenta colaborarilor in industria constructiilor, BCTR se adreseaza atat clientilor care doresc realizarea competenta a proiectelor de constructii, cat si echipelor calificate pentru executarea acestor lucrari.

9

Bursa Constructiilor Tale Romania pentru clienti

Pentru clienti, Bursa Constructiilor Tale Romania reprezinta calea cea mai usoara de a obtine cele mai actuale oferte personalizate pentru proiectul propriu, din localitatea si judetul in care acesta se va desfasura, spre a analiza si compara variantele disponibile pentru a face, in final, alegerea cea mai avantajoasa. BCTR este un serviciu 100% gratuit pentru clienti.

9

Ce servicii sunt accesibile prin BCTR?

Colaboram cu specialisti din toate domeniile din industria constructiilor, calificati, experimentati si pregatiti corespunzator pentru realizarea proiectelor la standarde superioare de calitate. Prin BCTR, asadar, clientii pot gasi cele mai bune oferte de la firme amenajari interioare, firme de constructii imobile, firme de constructii industriale si chiar servicii de transport, arhitectura si proiectare, aer conditionat si altele.

9

Valori

Valorile care definesc activitatea BCTR sunt pasiunea pentru bursa constructiilor in Romania, spiritul inovator, dorinta intensa de a comunica eficient si a intermedia colaborari avantajoase. Acestora se alatura principii solide pe care echipa noastra si toti colaboratorii nostri si le-au insusit, si anume profesionalismul, expertiza, transparenta si respectul fata de fiecare client, fiecare colaborator si fiecare proiect.

Ani experienta

clienti multumiti

9

Misiune

Obiectivul principal al BCTR este acela de a crea o cale de comunicare eficienta, rapida, sigura, intuitiva si moderna, intre clienti care doresc sa compare oferte de top pentru proiectele lor si echipe de muncitori inscrisi in sistemul nostru care doresc promovare si clientela constanta, in vederea unor colaborari avantajoase pentru ambele parti.

9

Viziune

Dorim sa creem o conexiune si colaborare unica intre clienti si firme de constructii. Ne putem ocupa de mai multe proiecte simultan cu o capacitate excelenta, gratie colaborarilor cu diverse firme specializate de pe toata suprafata Romaniei. Aspiratia noastra este aceea ca interventiile noastre sa fie rapide si eficiente pentru proiectele de constructii care se vor desfasura, precum si ca serviciile din bursa constructiilor, firme de amenajari interioare si firme de constructii, sa fie accesibile si disponibile cu diverse oferte, in mai putin de 24h, pentru orice client, de oriunde din tara.

“Puteti visa, crea, proiecta și construi cel mai minunat loc din lume. Dar este nevoie de oameni pentru a va face visul o realitate. ”

– Walt Disney

Contact

7 + 7 =

Bursa Constructiilor Tale SRL

Calea Mosilor, Nr.158, Sc. B, Et. 2, Biroul 2A, Sector 2, Bucuresti

0729 815 517

contact@bctr.ro