fbpx

“Cele mai marete produse ale arhitecturii sunt mai putin operele indivizilor decat ale societatii; mai curand roadele eforturilor unei natiuni, decat strafulgerarea unui om de geniu…” Victor Hugo, Cocosatul de la Notre-Dame.

Iata ce implica constructia unei case din lemnO casa din lemn este cu siguranta o casa pe care sa te poti baza. Lemnul este de cele mai multe ori utilizat in realizarea unor locuinte datorita pretului mic dar si pentru rapiditatea cu care locuinta poate fi realizata. Ca sa poti avea parte de constructii de calitate trebuie sa respecti intocmai specificatiile companiei de constructii.

 Iata ce trebuie sa stii despre constructii de calitate – case realizate din lemn

 • Ce implica procesul unei case din lemn

Tehnologia necesara pentru realizarea unei constructii de calitate din lemn presupune anumite cunostinte de specialitate. Lemnul se comporta diferit fata de alte materiale mai ales in privinta constructiilor.

 • Fundatia caselor din lemn

Greutatea redusa a caselor din lemn este cea care ofera cu siguranta o constructie calitativa pe care sa te poti baza in orice moment. Vei avea asadar o casa amplasata direct pe pamant. Zidurile trebuie sa fie ridicate pe o fundatie cu cuzineti de fundare. Sapaturile pentru fundatie se vor realiza in punctele de intersectie ale grinzilor de fundatie corespondente peretilor de rezistenta.

 • Structura caselor din lemn

Scheletul caselor din lemn trebuie sa fie realizat dintr-un material lemnos mult mai rezistent care sa fie tratat impotriva coroziunii, daunatorilor si conditiilor atmosferice. Pe langa toate astea lemnul trebuie sa fie si uscat. Dupa care, peretii se pot realiza din scanduri sau din lemn rotund.

 • Acoperisul caselor din lemn

In procesul de construire al acoperisului caselor din lemn este foarte important sa tii cont de ventilatie. Rolul acestuia este acela de a elimina umiditatea si de a creste rezistenta lemnului in timp.

 • Tratamentele care se aplica lemnului

Tratarea lemnului trebuie sa se faca inca de la inceput. Lemnul se va trata impotriva focului si a daunatorilor. Toate aceste tratamente se vor aplica inainte de montarea izolatiei si a finisajelor.

 • Instalatiile de care au nevoie casele din lemn

Instalatiile se vor trasa si monta instalatiile electrice, cele sanitare si cele termice si in acelasi timp se va respecta intocmai proiectul de constructie. Cu ajutorul unei companii de cosntructii vei reusi sa ai parte de casa la care visezi.

 • Izolatia caselor din lemn

Lemnul in sine este un bun izolator iar transferul de caldura este foarte scazut pentru a tinde catre o izolatie ideala. Bineinteles ca sunt recomandat utilizarea unor materiale termoizolante suplimentare.

 • Finisajele caselor din lemn

Casa din lemn trebuie sa aiba un aspect rustic si pentru asta compania de constructii iti va recomanda cele mai interesante produse. Ca aspectul rustic sa fie pastrat in continuare casa trebuie sa aiba in continuare pastrata structura lemnoasa.

Cum te poate ajuta o firma de constructii sa ai parte de o casa perfecta din lemn

O casa din lemn este cu siguranta o constructie de care te poti bucura cu adevarat. Poti avea constructii de calitate daca vei apela la o companie de constructii.

Constructia casei cu ajutorul firmei de constructiiIata ce implica constructia unei case din lemn

Atunci cand vrei sa ai parte de o casa din lemn de cea mai buna calitate trebuie sa apelezi la o companie specializata. Aceasta companie se poate gasi cu cea mai mare usurinta pe BCTR. Doar aici vei gasi companiile care iti pot oferi cele mai bune rezultate.

Daca vei apela la o companie de constructii atunci vei avea parte de urmatoarele beneficii

Reducerea riscurilor

Atunci cand vei apela la o companie de constructii riscurile privind sanatatea si securitatea in munca vor fi mult mai reduse.  Acesta este practic, cel mai mare beneficiu cand contactezi o companie de constructii.

Cu siguranta toti muncitorii vor reusi sa iti ofere constructia de care ai nevoie fara prea multe riscuri.

Experienta avuta de companie

O firma de constructii trebuie sa aiba experienta in acest domeniu ca lucrarea ta sa fie una de succes. Pe BCTR vei gasi cele mai profesionale companii de constructii. Vei putea discuta cu reprezentantii companiilor de constructii cu o foarte mare usurinta si vei putea face cea mai buna alegere pentru tine.

Echipamente profesionale

Un alt beneficiu mare oferit de companiile de constructii sunt echipamentele care iti sunt puse la dispozitie. Calitatea serviciilor oferite de o companie sunt mult mai calitative iar casa pe care o vei obtine va arata mult mai calitativ.

Avantajele unei case din lemn

Casele din lemn au nevoie de o tratarea realizata calitativ pentru ca acestea sa isi pastreze calitatile. In plus, acestea sunt mult mai avantajoase si te vei bucura de ele o perioada cat mai mare de timp.

Iata care sunt avantajele unei case din lemn

 • Izolatia temica

Lemnul este un material natural care are proprietati de izolare foarte bune. Cabanele din lemn sunt  lipsite de sisteme de izolare, dar vei observa ca aceasta va fi racoroase pe timpul verii si va fi calda iarna. Ce poate fi mai perfect ca asta.

 • Izolatia fonica

Peretii din lemn absorb o buna parte din vibratiile generate de undele sonore si nu vei auzi ecou. Din aceasta cauza, fiecare camera din casa va avea parte de intimitate.

 • Un timp mai mic de executie

Casele realizate din lemn au un termen mai mic de executie. Aceste locuinte pot fi prefabricate si montate pe fundatie doar in cateva zile.

 • Costuri mici

Costul de achizitie al materialelor pentru o constructie din lemn este mult mai mic fata de o alta constructie. Casele din lemn sunt mult mai ieftine fara de celelalte.

 • Rezistenta la seism

Lemnul este destul de flexibil si de cele mai multe ori casele din lemn sunt constructii de calitate de care te vei bucura foarte mult timp. In plus, vei vedea ca impactul unui cutremur nu se va simti in aceasta casa.

Iata ce implica constructia unei case din lemnApeleaza cu incredere la BCTR

Daca vrei sa ai parte de constructii de calitate atunci trebuie sa apelezi la companie care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale. Cu siguranta vrei sa ai parte de o locuinta care sa se pastreze in stare perfecta si pentru asta trebuie sa apelezi la cea mai buna companie de constructii.

Casele din lemn se pot obtine cu usurinta atunci cand apelezi la niste profesionisti.

Banca Constructii Tale Romania – alegerea pentru constructii sigure

Alte articole recomandate:

Casa din caramida – informatii la care trebuie sa ai acces

 

Ce trebuie sa stii despre renovarea locuintei