fbpx

 “Dacă vă aduceți aminte de forma lingurii la masa de prânz, trebuie să fie forma greșită. Lingura și litera sunt instrumente; unul pentru a lua mâncare din castron, cealaltă pentru a lua informații de pe pagină … Când este un design bun, cititorul trebuie să se simtă confortabil deoarece scrisoarea este atât banală, cât și frumoasă.” Adrian Frutiger

Iata tot ce trebuie sa stii despre casele din containerCasele din container sunt constructii de calitate pe care te poti baza un timp indelungat. Poate ca pare ciudat sa locuiesti intr-o astfel de casa dar arhitectii din intreaga lume au gasi modalitatile prefecte prin care sa transforme niste simple containere in locuinte adevarate.

Chiar daca locuinta ta este realizata din containere te vei bucura de confortul cu care esti obisnuit. In prezent, containerele au devenit foarte populare si ar trebuie sa iei in calcul toate beneficiile pe care containerul ti le ofera.

Constructii de calitate – case din container

Primele case din container au aparut in jurul anului 1962, insa pana acum cativa ani, acestea au fost folosite de cele mai multe ori pentru constructii rapide. Casele realizate din containere nu au nevoie de un plan atent elaborate.

In timp, containerele au ajuns sa reprezinte o solutie ideala pentru toate acele persoane care isi doresc sa aiba parte de o locuinta sigura si confortabila. Arhitectii din intreaga lume au ajuns sa isi arate creativitatea si sa amenajeze spatii perfecte.

Elementele de baza in constructia unei case din container

Casele din container sunt constructii de calitate dar, pentru a avea parte de un rezultat perfect trebuie sa urmezi fiecare etapa in parte.

Trebuie sa stii unde vei amplasa locuinta si care vor fi spatiile pentru usi si ferestre. Trebuie sa stabilesti corect traseul pentru instalatia electrica, de gaz si tevile de apa. Dupa care poti sa imparti spatiu util pe incaperi si pe destinatii practice.

Ca si dimensiuni, un container este destul de limitat dar poti opta pentru on cabina de dus in baie astfel incat sa ai parte de mai mult spatiu.

Ca sa poti avea parte de constructii de calitate trebuie sa ai grija la toate etapele pe care constructia unei case din container o implica. Nu trebuie sa uiti de suplimentarea nivelului de izolatie termica. Acoperisul unei case din container trebuie sa fie realizat cu foarte mare atentie.

Ce trebuie sa stii despre izolatia termica a caselor din container

Containerele se pot transforma cu usurinta in constructii de calitate dar, pentru asta trebuie sa investesti in tipul de izolatie potrivit pentru tine. Este momentul oportun sa te gandesti la zona in care iti doresti sa amplasezi locuinta si la gradul de umezeala pe care il implica.

Pentru a avea parte de calitatea pe care  o doresti poti alege oricand panouri din pluta care ajuta si la o izolatie fonica sau poti alege in orice moment o izolatie clascia cu vata minerala. Mai trebuie sa stii ca si izolatia tavanului este foarte importanta, doar as ate vei putea bucura de cel mai inalt grad de confort.

Unde pot fi amplasate casele din container

Pentru casele din container fundatia este necesar sa obtii o autorizatie de constructie sau de ridicare a casei. Containerul poate fi plasat direct pe pamant dar este recomandat ca zona sa fie amenajata inainte. Terenul trebuie sa fie cat  mai bine pregatit si sa fie indreptat.

Beneficiile oferite de casele din containerIata tot ce trebuie sa stii despre casele din container

Casele din container sunt constructii de calitate care iti vor oferi numeroase avantaje. O astfel de locuinta iti va asigura confortul pe care il doresti si te va face sa te simti in siguranta.

Iata care sunt beneficiile oferite de casele din container

Pretul

Cel mai mare avantaj al caselor din containere este pretul. Pretul unui astfel de container porneste de la 2500 de euro in tara noastra. Ca sa poti avea parte de locuinta mult dorita trebuie sa stii ca vei avea nevoie de cateva containere astfel incat sa ai parte de locuinta mult visata.

Cu siguranta costurile pe care casele din containere le implica sunt mult mai mici fata de casele standard.

Timpul mic de executie

Un alt mare avantaj al acestor tipuri de case este timpul scurt de executie. Casele din containere pot fi realizate chiar si intr-o luna. Depinde de compania cu care vei colabora si de cat de mare vrei sa fie casa.

Cu ajutorul unei echipe de muncitori vei reusi sa ai parte de locuinta multb dorita. Vei reusi sa ai parte de confortul mult dorit intr-un timp scurt. Cu totii stim ca executia unei case poate dura foarte multe timp, daca in schimb vrei sa te muti mai repede in locuinta ta atunci poti oricand opta pentru casele din containere.

Sunt ecologice

Casele din containere sunt constructii de calitate care sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Daca iti doresti sa ajuti mediul inconjurator atunci casele din container sunt perfecte pentru asta. Iti poti instala un panou solar si te vei putea bucura de independenta energetic, de propria sursa de electricitate dar si de apa calda.

Vei mai putea reduce din costurile anuale de incalzire daca vei realiza un acoperis verde compus din muschi, plante sau iarba care iti vor oferi o izolatie termica perfecta. Apeleaza cu incredere la o companie speciaalizata si vei aveea parte de rezultatele pe care le doresti.

Iata tot ce trebuie sa stii despre casele din containerColaboreaza cu BCTR pentru case perfecte

Daca vrei sa ai parte de o locuinta perfecta, in care sa te simti ca acasa atunci BCTR este solutia ideala. Aici vei gasi mai multe companii care iti vor putea asigura locuinta mult dorita.

Pe BCTR vei gasi companiile care te pot ajuta sa iti construiesti casa visurilor tale.  Casele din containere sunt constructii solide, pe care te poti baza si care iti vor asigura confortul pe care il doresti. Ai nevoie de o echipa de specialisti care sa iti ofere o locuinta perfecta din toate punctele de vedere. O echipa de specialisti iti vor intelege nevoile si te vor ajuta sa iei cele mai bune dezicii astfel incat sa ai parte de rezultatul mult dorit.

Banca Constructii Tale Romania – alegerea pentru constructii sigure

Alte articole recomandate:

Care sunt principiile de construire ale unei case ecologice

 

Informatii utile despre casele realizate din caramida