fbpx

“Cele mai populare fonturi sunt cele mai ușor de citit; popularitatea lor le-a făcut să dispară de cunoașterea conștientă. Ea devine imposibil de spus dacă acestea sunt ușor de citit deoarece sunt frecvent utilizate sau dacă sunt utilizate în mod obișnuit deoarece sunt ușor de citit.” Zuzana Licko

Informatii utile despre casele cu pereti din sticlaCasele cu pereti din sticla sunt constructii de calitate pe care foarte multe persoane si le doresc, cu atat mai mult cu cat in jurul lor au parte de un peisaj aparte. Oricat de atragatoare ti se pare aceasta idee nu poti avea parte de o locuinta complet din sticla.

Atunci cand mergem in vacanta la munte, preferam de cele mai multe ori sa alegem hoteluri cu geamuri mari, unde sa fim cat mai aproape de natura. Lumina naturala la care vei avea acces din orice colt al unei locuinte cu peretii din sticla te va face sa te simti perfect.

Constructii de calitate – primele case cu pereti din sticla

In ultimii ani casele cu pereti din sticla au ajuns sa devina un simbol al starii de bine si al luxului. Aceste constructii de calitate sunt preferate mai ales in zonele cu peisaje impresionante atat la munte cat si la mare. Casele cu pereti din sticla sunt o alegere perfecta atunci cand vrei sa te bucuri de mai multa natura si de mai multa lumina naturala.

Primele case cu pereti din sticla au aparut pentru prima data in anii 1940 – 1950. Prima constructie a fost proiectata de celebrul architect Ludwig Mies van der Rohe. Acesta a creat in anul 1945 un retreat de weekend pentru celebrul architect Ludwig Mies van der Rohe.

Unde putem construi case cu pereti din sticla

Casele cu pereti din sticla sunt constructii de calitate care sunt protectate de arhitecti in zone plane si izolate. Daca vrei sa ai parte de o casa cu pereti din sticla trebuie sa stii mai intai de toate ca zona este cel mai important aspect. Acest detaliu este important pentru intimitate cat si pentru peisajul pe care il doresti.

Aceste tipuri de constructii sunt perfecte pentru a fi amplasate in zonele in afara oraselor dar si pentru locuintele de vacanta. Mai exact, sunt locuri unde sa te relaxezi perioade indelungate de timp.

Peretii din sticla nu pot fi acoperiti usor asa ca nu poti apela in exterior la acele rulorui metalice. Terenul pe care vei construi casa este foarte importat. Ai nevoie de o fundatie solida si de o analiza a zonei pentru a te asigura ca nu vei avea parte de neplaceri din cauza fenomenelor meteo.

Cu toate ca aceste tipuri de locuinte au parte de un design atragator au nevoie si de un sistem bun de izolare. Vei avea nevoie de materiale potrivite, de o fundatie inalta si de un sistem de incalzire calitativa pentru a te bucura de confort dar si de un consum mediu pentru energie termica.

Peretii din sticla pot ajuta la crearea unor efecte deosebite

Ca sa poti avea parte de constructii de calitate poti folosi sticla transparenta, mata, sablata care va oferi decorului un aer opulent. Aceasta va deschide spatiul si va lasa lumina sa circule. In plus iti va oferi intimitatea si izolarea fonica si termica pe care o doresti.

Daca sticla folosita are grosimi mai mari de 6-10 mm atunci aceasta iti va oferi izolarea termica de care ai nevoie pentru mai mult confort.  Pentru izolarea spatiului interior de cel exterior trebuie sa se foloseasca pereti mari, ficsi sau mobili cu o grosime de 10-12 mm. Acestia sunt realizati din placi de sticla securizata care pot filtra lumina si care realizeaza o izolare buna termica si fonica.

O amenajare diferita si modernaInformatii utile despre casele cu pereti din sticla

Un alt mare avantaj al peretilor de sticla este ca pot crea un aspect deosebit. Sitemele de prindere sunt foarte complexe si sofisticate si pot face fata oricarei provocari de amenajare exterioara sau interioara.

Acesti pereti din stica au nevoie de o intretinere corecta si atenta pentru a fi cu adevarat frumosi si calitativi.

Peretii din sticla ofera mai multa lumina

Un perete din sticla ii va permite luminii sa patrunda in locuinta ta. Acesta este durabil si rezista foarte bine la exploatare. In plus, zgomotul si pericolul de incendiu sunt reduse substantial. Sticla este un material care iti va oferi protectie impotriva excesului de caldura si de frig. Peretele din stica iti poate crea iluzia de un spatiu mai mare si mai luminos.

Poti monta un perete mai mai multi in dormitor, living, bucatarie sau in orice alta incapere din locuinta. Peretii din sticla pot fi folositi si in realizarea peretilor despartitori sau fatadelor. Pentru asta trebuie sa fie folosite materiale de constructie rezistente si sigure.

Panorama deosebita

Un lucru este cert, un perete din sticla iti va oferi o panorama deosebita. Gandeste-te ca poti sta confortabil in living si ca vei putea admira vegetatia de afara cu cea mai mica usurinta.

O casa cu perete din sticla este recomanda intr-o zona mai izolata in care nu te pot deranja privirile insistente ale vecinilor. Poti chiar sa optezi pentru un perete din sticla la mansarda daca vrei sa ai parte de o priveliste si mai interesanta.

Costurile pot fi destul de ridicate dar trebuie sa discuti cu o companie specializata care sa iti poata spune care ar fi suma estimativa pe care o vei investi in aceasta minunata locuinta. Poti avea parte de confort dar si de o priveliste interesanta.

Informatii utile despre casele cu pereti din sticlaApeleaza la cei mai buni specialisti de pe BCTR

Daca vrei sa colaborezi cu cele mai bune companii din domeniul constructiilor atunci trebuie sa apelezi la BCTR. Pe aceasta platforma iti poti posta proiectul iar cele mai mari companii din domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare te vor contacta.

Poti avea parte de constructii de calitate doar daca vei avea alaturi o echipa de specialisti pe care sa te poti baza si care sa iti ofere constructiile sigure pe care le doresti. O casa cu pereti din sticla este o locuinta care are nevoie de toata atentie si de multa munca si determinare. Ai nevoie de cei mai buni specialisti care sa te ajute sa iei alegerile cele mai potrivite.

Siguranta pentru client – Promovare pentru firma – BCTR

Alte articole recomandate:

Cum se realizeaza casele din BCA

 

Informatii utile despre casele realizate din caramida