fbpx

Abonamentele BCTR

Bursa Constructiilor Tale Romania pune la dispozitie pentru echipe/firme de constructii si firme de amenajari interioare trei planuri de abonamente avantajoase, pentru care garanteaza eficienta maxima. Oferim cea mai rapida si simpla modalitate de promovare a specialistilor in constructii, de vizibilitate online in fata clientilor interesati de servicii de top in constructii si de obtinere a unor noi colaborari.

Colaboram cu firme de constructii de pe toata suprafata Romaniei, astfel incat localitatea in care firma isi desfasoara activitatea nu reprezinta o limita sau conditie de inscriere in sistemul nostru. Cerintele noastre sunt minime, iar beneficiile firmei dvs. sunt maxime!

Clientii vor trimite detaliile proiectului, pe care vi le vom pune instant la dispozitie. Veti putea analiza lucrarea de care au nevoie si sa decideti daca doriti sau nu sa le trimiteti o oferta competitiva.

Inscrieti-va echipa pe BCTR si gasiti cei mai seriosi clienti, alaturi de colaborari constante si vizibilitate/publicitate optima in mediul online.

Beneficii

 • Pozitionare excelenta in cautari online
 • Vizibilitate maxima a firmei in randul clientilor
 • Exclusivitate pe segment
 • Diferentiere fata de concurenta
 • Evaluarea ofertelor proprii si celor ale concurentei
 • Clienti potentiali si cereri de oferte zilnice
 • Potentiali clienti constanti, in mod repetat
 • Promovare pe google
 • Publicitate pe toate paginile de social media
 • Facilitarea legaturii/conectarii cu clientii interesati
 • Intermediere a colaborarilor cu clientii

100% Gratuitate pentru clienti
100% Eficienta pentru firme

Tarife Inscriere Firme / Echipe

Intrebari si raspunsuri

Crestem impreuna. Afla cum facem asta.
Cat timp trebuie sa astept pana gasesc o echipa serioasa si o oferta buna pentru proiectul meu?

Platforma noastra lucreaza indeaproape cu echipe de top, firme de constructii cu experienta si firme de amenajari interioare specializate. Gratie seriozitatii si profesionalismului tuturor colaboratorilor nostri, vom putea gasi o colaborare serioasa pentru proiectul/cererea dvs. in mai putin de 24h.

Unde se va face publicitate firmei mele de constructii?

Oferim promovare atat in mediul online, cat si in mediul offline. In primul rand, va vom promova echipa de amenajari interioare sau firma de constructii pe BCTR, platforma cu clienti care acceseaza zilnic website-ul nostru. De asemenea, va oferim promovare pentru servicii pe google, pagini de social media, precum si diverse alte medii din industrie.

 

De unde stiu ca pot avea incredere in echipele propuse si ofertele primite pe BCTR?

Bursa Constructiilor Tale Romania isi selecteaza cu grija si minutiozitate toti colaboratorii. Oferim si pretindem seriozitate, transparenta fata de clientii nostri si, mai presus de toate, profesionalism, expertiza si calitate. Lucram doar cu firme de constructii care se ridica la standarde superioare de calitate a serviciilor prestate.

Cum sa aleg cea mai buna oferta si cea mai buna firma de constructii pentru proiectul meu?

Dupa ce primiti ofertele de la echipele relevante, puteti alege in functie de oferta, pret, si puteti discuta direct cu echipele prin mesaje directe. Puteti adresa intrebarile, care va vor ajuta sa va decideti. Daca tot sunt nelamuriri, noi suntem aici si va putem ajuta!

Deasemenea, am discutat mai pe larg aspecte complexe si explicatii detaliate in articolele de la sectiunea Blog. Verifica sfaturile si informatiile despre constructii, despre alegerea unei echipe de meseriasi, despre alegerea unei firme de amenajari interioare si alte subiecte esentiale pentru proiectele si locuinta ta; ti le-am pus pe toate la dispozitie!

De ce sa aleg BCTR?

Firma noastra se remarca prin profesionalism, transparenta, respectul fata de clienti si colaboratori, pasiune si calitatea serviciilor.

Client : Fiindca lucram cu cele mai bune si serioase firme de constructii verificate in prealabil si de asemenea va putem gasi o colaborare seriosa pentru proiectul dumneavostra in mai putin de 24 de ore.

Companie : Fiindca suntem cei mai buni in domeniul publicitatii si promovarii online si nu numai. Fiindca avem zilnic clienti care acceseaza pagina noastra. Fiindca va oferim o prezenta pe o pagina foarte cautata din Romania si fiindca va vom face publicitate pe toate retelele sociale, google si multe alte medii.

Contact

11 + 10 =

Bursa Constructiilor Tale SRL

Calea Mosilor, Nr.158, Sc. B, Et. 2, Biroul 2A, Sector 2, Bucuresti

0729 815 517

contact@bctr.ro