fbpx

Constructia unei case este un proces destul de stresant  mai ales daca esti la prima experienta de acest gen. Trebuie sa citesti cele de mai jos daca vrei sa afli mai multe informatii despre ce inseamna procesul de planificare si cel constructie.

   Iata care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi in realizarea unei case

  1. Planificarea

Este cea mai importanta etapa din procesul de constructie al unei case. Planificarea trebuie sa aiba loc cu cateva luni inainte de inceperea constructiei. Cu cat stii mai bine ce iti doresti sa realizezi si stii ce implica aceasta constructie cu atat in perioada de executie nu vor aparea mai multe schimbari. Toate schimbarile care apar peste noapte intr-o constructie pot face mai mult rau decat iti poti da seama.

Dupa ce te-ai decis ce tip de casa vrei sa construiesti trebuie sa analizezi terenul.  In aceasta etapa este cel mai bine sa te consulti cu o firma de constructii care sa iti indice daca terenul pe care il vei utiiliza este bun sau nu. Trebuie sa ai grija la tipul de sol dar si la fundatia casei , acesta este singurul mod prin care poti avea parte de o fundatie rezistenta.

  1. Designul

Designul este un aspect important. Cu totii ne dorim sa avem parte de o casa unica, pe care poate o putem vedea doar in revistele de specialitate. Ca sa poti avea parte de un design asa cum iti doresti este recomandat sa apelezi la o echipa de specialitate.

  1. Regulamente de constructie

Regulamentele de constructie sunt multiple. Este absolut normal sa apelezi la ajutorul unor specialisti atunci cand vrei sa ai parte de o constructie legala.  Autoritatile din localitatea ta trebuie sa iti puna la dispozitie toata documentatia de care ai nevoie astfel incat locuinta ta sa fie una legala.

Firmele de constructii stiu in general care este toata documentatia de care ai nevoie si iti vor oferi toate informatiile necesare ca acest proces sa se desfasoare mult mai usor.

  1. Achizitia unor materiale calitative

Ei bine, si la acest capitol  firmele de constructii te pot ajuta. In general acestia te vor ajuta sa ai parte de cele mai calitative materiale astfel incat lucrarea de care ai parte sa fie una calitativa.

Este foarte important sa ai o sursa de incredere de unde sa iti iei materialele de care ai nevoie. O echipa de profesionisti vor stii cum sa te ajute astfel incat sa ai parte de materiale calitative care sa nu fie afectate de conditiile climatice sau de toti ceilalti factori nocivi cu care intra in contact.

Alege firma de contructii potrivita de pe BCTR

Vrei sa stii de unde poti face rost de aceste echipe? Tot ce ai de facut este sa accesezi sectiunea “ Inscriere client” si vei avea acces la arhitecti dar si la firme de constructii cu ajutorul carora sa iti poti duce la bun sfarsit proiectul.

BCTR iti ofera posibilitatea de a intra in contact cu cele mai bune firme de constructii care vor stii de ce anume ai nevoie ca sa poti avea locuinta la care visezi.