fbpx

“Succesul nu este niciodata un accident; este rezultatul unor obiective indraznete, al unui efort sincer, al unei directiuni inteligente si al unei executii competente” – din Arta de a Construi.

Firma de constructii pe care o alegi reprezinta primul pas catre locuinta la care visezi. Poate ca ai nevoie de servicii de constructii casa, duplex sau alt proiect complex. Poate ca doresti realizarea unei cladiri comerciale sau de birouri cu arhitectura deosebita si eficienta. Indiferent de planurile tale, este esential sa alegi firma de constructii cea mai competenta. O alegere potrivita reprezinta garantia unui proiect de succes.

Pe langa criteriul financiar, o serie de alti factori decizionali prezinta imporanta majora in alegerea firmei de constructii ideale. Iata care sunt acestia si cum te asiguri ca vei contracta cea mai buna firma de constructii. Este primul pas catre realizarea cu succes a locuintei pe care o doresti si in care urmeaza sa investesti!

  1. Intereseaza-te in legatura cu licenta

Orice firma de constructii respectabila trebuie sa isi desfasoare activitatea in conditii perfect legale. Un prim indicator al acestui lucru il reprezinta licenta. Asigura-te ca firma de constructii pe care o alegi detine licenta de functionare.

In acest mod, vei avea nu doar garantia ca firma contractata respecta toate normele de siguranta. Ci si ca are toate actele in regula si nu vei intampina probleme juridice sau legale in viitor.

  1. Studiaza istoricul, portofoliul, expertiza si reputatia firmei

Cand a fost infiintata firma si ce experienta are in constructii? Ce alte cladiri a mai realizat? Ce feedback au lasat clientii precedenti in legatura cu serviciile prestate de firma respectiva? Ai in vedere toate aceste aspecte inainte de a face o alegere.

Consulta portofoliul firmei pentru a vedea daca a mai realizat in trecut proiecte asemanatoare cu al tau. Daca da, rezultatul este conform asteptarilor tale? Nu in ultimul rand, verifica ce alte servicii ofera firma. Cu cat mai larga este gama de servicii, cu atat mai mult ai garantia ca nu vei avea costuri ascunse sau taxe extra pentru realizarea proiectului tau.

  1. Informeaza-te despre personal In general, acest lucru merge mana in mana cu cel precedent

Alaturi de istoricul si expertiza pe care le cauti la o firma de constructii, sunt importante si standardele angajatilor. Alege o firma de constructii care iti ofera o echipa bine instruita, cu personal calificat si autorizat pentru executarea lucrarii.

Totodata, firma de constructii ar trebui sa aibe fie un laborator propriu, fie contract de colaborare cu un astfel de laborator. Mai exact, un laborator autorizat pentru testarea materialelor de constructii utilizate.

  1. Apeleaza la servicii specializate de colaborare client – firma de constructii

Piata actuala ofera o multitudine coplesitoare de alternative in ceea ce priveste firmele de constructii. Astfel ca alegerea celei ideale pentru proiectul tau se poate dovedi o adevarata provocare. In acest sens, o solutie eficienta, simpla si sigura o reprezinta un intermediar specializat. Mai exact, o firma cu servicii de colaborare client – firma de constructii iti poate organiza cel mai bine ofertele. Este intocmai modul in care BCTR te poate ajuta!

Bursa Constructiilor Tale Romania reprezinta cel mai rapid mod de a primi oferte personalizate. Utilizand platforma noastra, vei primi oferte unice pentru proiectul tau de la firme competente din intreaga tara. Impreuna cu o lista de firme pe care le poti contracta, vei primi oferta de servicii si preturi ale fiecareia. Asadar vei avea acces la o baza de date bine organizata ce te va ajuta sa alegi cat mai rapid si simplu oferta cea mai potrivita. In plus, aceasta metoda iti ofera siguranta de care ai nevoie, gratie sistemului nostru de selectie. Colaboram doar cu firme de incredere, competente si cu reputatie pentru calitate si performante.