fbpx

“Am inceput prin a incerca sa creez cladiri care sa sclipeasca asemeni unor bijuterii izolate; acum vreau sa le conectez, sa formez un nou fel de peisaj, sa plutim impreuna in orasele contemporane si in vietile oamenilor lor.” Zaha Hadid

Criterii de selectie a BCA-ului pentru constructiiBlocurile BCA pot ajuta foarte mult la realizarea unor constructii de calitate. BCA-ul este un material de baza in constructii si asigura de fiecare data rezitenta si durabilitatea  lucrarilor.

Il poti folosi cu  incredere daca iti doresti sa ai parte de constructii pe care sa te bazezi  o perioada cat mai mare de timp si sa nu intervii asupra lor.

BCA pentru  exterior

Blocurile BCA pentru exterior sunt caracterizate de o grosime mult mai mare a blocului iar asta ii asigura calitate si rezistenta. Acest tip de BCA pentru exterior au rezistente mecanice crescute dar si caracteristici importante de izolare.

BCA pentru interior

Blocurile de BCA de interior au o grosime mai mare dar au si caracteristici de rezistenta. Peretii desparitori sunt facuti din BCA si ofera un plus in ceea ce priveste izolarea termica si acustica. Asta face ca BCA-ul de interior sa fie preferat chiar si in detrimentul unor matriale de compartimentare cunoscute asa cum ar fi rigipsul.

Caracteristicile caramizilor din BCA

Blocurile din BCA reprezinta o buna alternativa eficienta dar si economica la variantele traditionale de construire asa cum ar fi beton armat sau caramida plina. Aceste tipuri de caramizi iti ofera constructii de calitate  si va ajuta orice tip de constructor sa economiseasca timp si bani.

Rezistenta la inghet- dezghet

Una dintre cele mai mari probleme a betonului este lipsa rezistentei la cicluri repetate la inghet-dezghet. Betonul sufera de dilatari si contrageri care in timp vor duce la o deterioare a suprafetlor. Infiltrarea apei este o problema cu care se confrunta claririle realizate din beton. In cazul zidariei realizate din BCA acest lucru nu se va intampla deoarece BCA-ul este un material poros care nu va avea de suferit in urma unor modificari de volum.

Rezistenta la foc

BCA-ul este un material bazat pe foarte multe cimenturi care asigura constructii de calitate.  BCA-ul ofera o rezistenta la ardere de pana la 4 ore. Aceasta perioada de timp este suficienta pentru ca orice persoana care locuieste intr-o cladire realizata din BCA sa gaseasca un spatiu sigur din care sa poata sa fie evacuate in deplina siguranta.

Stabilitate si rezistenta sporita

Blocurile din BCA sunt montate prin zidire la fel ca acelea realizate din caramida pe baza folosirii unui liant-mortarul. Se va crea o structura foarte completa si sigura dar si rezistenta in timp si durabila.

Punere in opera facila

Atunci cand ne gandim la constructii de calitate ne gandim la lucrari realizate din BCA. Cu ajutorul acestui tip de material se vor putea realiza constructii mult mai rapide. Zidaria de BCA nu are nevoie de operatori specializati asa cum se realizeaza in cazul betonului.

Constructii de calitate din BCACriterii de selectie a BCA-ului pentru constructii

Sunt foarte multe constructii ce pot fi realizate din BCA iar acest tip de zidarie poate fi folosita si pentru realizatea elementelor structural dar si compartimentare.

Pereti exterior din BCA

Pereti exteriori fac parte din structura de rezistenta a cladirilor iar asta inseamna ca ei preiau cea mai mare parte a solicitarilor. Peretii exteriori din BCA reusesc sa acoperie capacitatea portanta si sa ofere un plus de rezistenta intregii constructii. Blocurile din BCA au un efect termiozolant  care poate fi evidentiat prin acoperirea structurii pentru o mai buna termoizolare.

Compartimentare interioare din BCA

Peretii din BCA reusesc sa contribuie la delimitarea spatiilor iar asta aduce un plus din punct de vedere al constructiei. Structurile din BCA sunt usoare datorita structurii aerate a blocurilor. Asta face ca BCA materialul sa fie perfect pentru compartimentari.

Ce finisaje se pot realiza peste BCA?

BCA-ul permite finisarea in mai multe moduri. Este un substart poros care permite aderenta diverselor materiale. In cazul aplicarii de tencuieli sau de mortare de finisare care vor putea fi aplicate anterior si amorsele nu vor intampina probleme daca se utilizeaza BCA-ul.

Care sunt avantajele zidariei BCA pentru casa

In mod sigur zidaria din BCA iti ofera constructii de calitate.  BCA-ul este cunoscut datorita calitatii de care da dovada si de timpul scurt in care sunt realizate locuintele. Pe langa toate astea BCA-ul ofera si mai multe avantaje.

Izolare termica

Constructiile din BCA sunt proroase si aerisite si din aceasta cauza au un important caracter izolator. Din acest motiv tot mai multi constructori aleg sa realizeze locuinte realizate din BCA. Acest tip de material ajuta ca mediul din interior sa fie unul placut.

Izolare fonica

BCA-ul este un material care are proprietati foarte bune de absortie a zgomotului si este un bun mod de a proteja suntele exterioare. Daca pe langa acest tip de material se va mai adauga si o vata minerala atunci cu siguranta zgomotul de afara nu va mai fi atat de deranjant.

Pret accesibil

BCA-ul este cel mai accesibil material din punct de vedere al pretului iar asta il face sa fie extrem de convenabil. Casele realizate din BCA sunt mult mai ieftine si sunt mult mai ecominice de-a lungul timpului.

Rezistenta la seisme

Rezistenta la seisme este o preocupare constanta a tuturor cercetatorilor din tara noastra.  BCA-ul si zidaria din caramida sunt doua exemple importante si se comporta foarte bine la cutremure.

Este un material prietenos cu mediul

BCA-ul nu prezinta niciun  pericul pentru mediul inconjurator. Constructiile din BCA sunt durabile si sunt sigure si sunt perfecte pentru a fi exploatate.

Criterii de selectie a BCA-ului pentru constructiiBCTR este solutia ideala pentru constructii de calitate

Poti avea parte de cele mai bune constructii daca vei apela la o companie specializata in domeniul constructiilor. Vei avea parte  de constructii de calitate pe care  sa te poti baza in orice moment si care sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Pe BCTR vei gasi cea mai buna echipa de constructori care vor reusi sa iti ofere locuinta la care visezi. Locuintele realizate din BCA sunt cele mai rezistente dar si cele mai calitative in timp.

Bursa Constructii Tale Romania – alegerea pentru constructii sigure

Alte articole recomandate:

Caracteristicile caselor pe structura metalica, caramida sau lemn

Caracteristicile si avantajele oferite de polistirenul expandat grafitat