fbpx

“In mod ciudat, arhitectura este cu adevarat un lucru neterminat, intrucat chiar daca o cladire este finalizata, ea ia o noua viata. Ea devine parte a unei noi dinamici: in ce fel oamenii o vor ocupa, o vor folosi, vor gandi despre ea.”  Daniel Libeskind

Stilul urban in designul interior - caracteristici si sfaturiStilul urban in amenajari interioare presupune un decor confortabil si are o atmosfera primitoare care te va indemna sa te bucuri de o locuinta perfecta care te va proteja de toata galagia de afara.

Amenajari interioare in stil urban

Atunci cand ne gandim la amenajari interioare in stil urban ne gandim la acele amenajari care promoveaza un spirit contemporan si industrial dar care nu este la fel de agresiv sa un design complet ultra-modern sau decisive indiustrial.

Decorul urban are o latura mai calma care poate sa ofere o ambianta calda si placuta oricarei incaperi. Decoratiunile in stil urban ce concentreaza in mod egal atat pe confort cat si pe un design stralucitor.

Contrastele puternice sunt importante

In amenajari interioare in stil urban poti sa experimentezi constraste puternice si te poti juca cu formele si culori dupa bunul tau plac. Poti sa introduci in design piese supradimensionate alaturi de piese mici pentru a avea parte de un design complex. Te mai poti juca si cu amestecuri bogate care iti vor asigura o locuinta perfecta. Nu trebuie sa iti fie teama sa dai frau liber imaginatiei, iti poti crea locuinta dupa bunul tau plac.

Fiecare camera din locuinta ta trebuie sa aiba o piesa de décor emblematica fie ca este vorba de o piesa de arta sau de un obiect de iluminat sau de o piesa de mobilier care sa aiba o forma aparte.

Ca sa ai o locuinta in stil urban trebuie sa ai parte de amenajari interioare unice care sa iti ofere o vibratie aparte dar si o identitate unica locuintei tale.

Iluminarea este importanta

Ca in orice amenajari interioare ai nevoie de multa lumina in locuinta ta. Stilul de design urban poate fi diferentiat prin linii unghiulare, forme geometrice dar si suprafete netede. Cu cat locuinta ta este mai atent decorata cu atat va fi mai primitoare.

Corpurile de iluminat sunt importante iar locuinta ta trebuie sa fie placuta si primitoare. Ai nevoie de corpuri de iluminat in fiecare incapere astfel sa ai parte de o locuinta sigura si frumoasa.

Piese de mobilier in stransa legatura cu personalitatea ta

Atunci cand vrei sa ai parte de amenajari interioare in stil urban trebuie sa alegi cu foarte mare atentie piesele de mobilier. Stilurile decorative trebuie sa aiba un set de parametri care le contureaza. Stilul urban este un stil care se bucura de un succes imens in lumea designului interior iar piesele de mobilier sunt cele care vor contribui la crearea acestui stil.

Canapelele, masutele de cafea, dulapurile si fotoliile trebuie sa aiba un design unic. Acestea trebuie sa fie realizate din materiale de cea mai buna calitate care sa aduca mai multa armonie si mai mult echilibru in locuinta ta. Achizitioneaza piese de mobilier care sa fie bazate pe unicitate sip e individualitae. Piesele de mobilier trebuie sa iti ofere un cadru stabil pentru propria ta poveste.

Decoreaza in functie de spatiul disponibilStilul urban in designul interior - caracteristici si sfaturi

In stilul urban trebuie sa acorzi o atentie suplimentara spatiului pe care il ai disponibil. Ai nevoie sa alegi piese de mobilier care sa reflecte sitlul urban dar care sa nu incarce prea mult incaperile. Daca locuiesti intr-un apartament mic atunci nu trebuie sa optezi pentru piese de mobilier inchise  la culoare care iti incarce si mai mult locuinta si care sa iti micsoreze spatiul din punct de vedere vizual. Ai nevoie sa faci cele mai bine alegeri astfel incat atmosera sa nu fie prea apasatoare sau prea intunecata.

Tine minte ca spatiile mici vor arata mult mai bine atunci cand sunt aerisite si mai luminoase. O canapea bej sau un gri deschis va fi la fel de usor de intretinut precum una maro sau una neagra. Culorile sunt foarte importante mai ales ca vorbim de spatii mici.

Alege covoare care sa iti completeze atmosfera obtinuta

Atunci cand ne gandim la amenajari interioare in stil urban ne gandim la acele spatii care sunt atent realizate. Covorul nu este foar o tesatura care acopera podeaua, ci din contra trebuie sa fie ales cat mai atent astfel incat sa te ajute sa ai parte de o atmosfera pe cinste. Trebuie sa fie suficient de mare astfel incat sa iti completeze locuinta. Daca acesta este asezat in fata canapelei si a fotoliilor fara sa le atinga va parea ca pluteste daca in schimb este mai mic de atat atunci camera ta va parea incomplete.

Camere cu prea multa simetrie

Simentria in amenajari interioare denota armonie si frumusete dar nu trebuie sa uiti ca poate fi obositor sau monoton. Fiecare piesa de mobilier este diferite si nu este neaparat o optiune pe care sa o iei in calcul daca iti doresti sa ai parte de o locuinta interesanta si placuta.

Decorurile in stil urban iti pot oferi cele mai interesante si cele mai placute amenajari interioare. Vei avea parte de un design interior perfect care sa iti ofere o locuinta perfecta din toate punctele de vedere.

Ce este designul interior in stil urban

Atunci cand ne gandim la amenajari interioare in stil urban ne gandim la acele amenajari care imbina elemente de design modern, industrial si contemporan astfel incat sa ai parte de un stil unic care sa fie perfect pentru persoanele care au o viata incarcata. Poti profita la maxim de fiecare colt al locuintei tale si vei avea parte de spatiul pe care il doresti.

Locuinta ta trebuie sa aiba parte de un spatiu care se va transforma intr-o locuinta perfecta.

Stilul urban in designul interior - caracteristici si sfaturiBCTR te ajuta sa ai parte de amenajari interioare in stil urban

Daca vrei sa ai parte de o locuinta in stil urban atunci trebuie alegi cu multa atentie echipa cu care vei colabora. Ai nevoie de o echipa de specialisti care sa lucrezi pentru tine si care sa iti ofere locuinta la care visezi.

 

 

Bursa Constructiilor Tale Romania – calitate mai presus de orice

Alte articole recomandate:

Tipuri de tencuiala si etapele aplicarii acesteia

 

Cum iti poti amenaja in stil futurist locuinta