fbpx

“Arhitectura proasta este, in cele din urma, atat esecul psihologiei cat si al designului. Este un exemplu exprimat prin materiale cu aceleasi tendinte care il alte domenii ne fac sa ne casatorim cu oamenii nepotriviti, sa ne alegem slujbe nepotrivite si sa ne programam vacante dezastruoase: tendinta de a nu intelege cine suntem si ce ne satisface.” Alain de Botton, Arhitectura fericirii

Te gandesti adesea cum poti avea parte de lucrari de constructie pe toata durata anului? Atunci ai ajuns in locul potrivit, in cadrul acestui articol vei avea parte de informatiile de care ai nevoie.

Unde gasesc lucrari de constructie?

Unde gasesc lucrari de constructie?Locul cel mai potrivit in care iti poti gasi lucrari de constructie este BCTR. Aici vei avea parte de un segment mare de clienti care au nevoie de companii specializate din doemniul constructiilor.

Bursa Constructiilor Tale Romania ( BCTR ) este puntea de legatura intre client si firmele de constructii specializate din toata Romania. Aceasta este o platforma sigura, prietenoasa care este foarte usor de utilizat. Practic, cu ajutorul ei vei reusi sa intri in contact cu anumiti clienti care au nevoie de constructii specializate din judetul tau dar si din alte judete.

Bursa Constructiilor Tale Romania este un concept nou pe piata din tara noastra si care are ca scop final crearea unei legaturi intre client si firma specializata. Aici iti poti inscrie firma indiferent din ce segment face parte, precum: firme de constuctii, firme amenajari interioare, experti in arhitectura si in proiectare dar si alte domenii din bursa constructiilor.

Domeniul constructiilor este foarte bine dezvoltat si concurenta este acerba. Daca vrei sa te faci remarcat atunci trebuie sa acorzi o atentie bine meritata promovarii. Pe BCTR vei avea posibilitatea de a discuta cu mai multi clienti si sa ii convingi pe acestia de modul calitativ in care lucrezi. Atunci cand esti deschis si vorbesti liber cu potentialii tai clienti ai sanse mai mari ca acestia sa te selecteze pe tine pentru lucrarea de care au nevoie.

In plus asa cum stii, atunci cand colaborezi bine cu un anumit client acesta va veni la tine ori de cate ori va avea de realizat o noua constructie.

  Preturi pentru inscriere in BCTR

Atunci cand vrei sa iti inscrii compania pe platforma BCTR trebuie sa ai parte de toate informatiile necesare. Preturile percepute de BCTR sunt foarte accesibile.

Tarifele de insriere pentru firme sunt:

  • 500 RON abonament pentru 1 luna
  • 2000 RON abonament pentru 6 luni
  • 4000 RON abonament pentru 12 luni

Promovarea de care firma ta va avea parte are loc atat in mediul online cat si in mediul ofline. Poti avea incredere ca BCTR lucreaza transparent si ca numele companiei tale nu va avea de suferit. Toate aceste abonamente se bucura de exclusivitate pe segment, promovare pe Google, cereri de oferte zilnice, diferentiere de concurenta, vizibilitatea firmei in randul clientilor, pozitionare cat mai buna in cautarile online, publicitate pe toate paginile de social media, facilitarea legaturii cu clientii interesati dar si intermedierea a colaborarilor cu clientii.

Alte surse care iti asigura lucrari de constructieUnde gasesc lucrari de constructie?

  1. Dezvoltatori imobiliari

Colaborarile pe care le poti avea cu diversi dezvoltatori imobiliari iti vor asigura lucrarile pe care le doresti. Dezvoltatorii imobiliari au proiecte pe tot parcursul anului asa ca firma ta de constructii va avea de castigat de pe urma acestora. Cat timp dai dovada de interes si de implicare vei vedea ca acest tip de colaborare este cel mai benefic. Pe BCTR vei gasi foarte multi dezvoltatori imobiliari care iti pot aduce un numar cat mai mare de lucrari. In plus de pe aceasta  platforma poti intra direct in legatura cu ei.

Pana la urma un dezvoltator imobiliar de succes va avea mereu proiecte de constructii de care se va ocupa si firma ta poate fi cea care se ridica la standardele impuse de acesta. Este foarte important sa cunosti piata si sa oferi de fiecare data calitate si siguranta colaboratorilor tai.

  1. Licitatii publice

Licitatiile publice realizate de primarii in domeniul constructiilor pot fi de un real succes pentru compania ta. Daca vrei sa iei lucrari doar in orasul tau atunci poti opta pentru aceasta modalitate. Vei vedea cum primaria din localitatea ta iti va putea asigura colaborari pe tot parcursul anului.

De regula in toate orasele mari primaria desfasoara fel de fel de lucrari pentru care are nevoie de o companie specializata in domeniul constructiilor. Daca prezinti siguranta si ai recomandari bune din partea clientilor tai atunci ai sanse mari sa castigi licitatia. In plus cel mai important aspect aici este costul pe care il percepi pentru acea lucrare.

  1. Lucrari subantepriza

Lucrarea subantepriza este realizata printr-un contract intre un subanteprenor si un antreprenor principal. Subanteprenorul se obliga fata de anteprenorul principal sa execute in parte sau in totalitate lucrarea contractata de acesta cu beneficiarul in schimbul unui cost.

Lucrarile in subantepriza se gasesc de cele mai multe ori la autoritatile publice ale statului. Poti cauta o firma care deja a castigat anumite licitatii ale statului si sa le propui acestora subcontractarea unor parti ale contractului. O alta varianta ar fi sa le propui acelor companii sa participati in comun la viitoarele licitatii ale statului. In cazul in care castigati acele licitatii puteti imparti proiectul si banii castigati.

De cele mai multe ori lucrarile in subantepriza au un cosmision destul de mare si suma castigata nu ar fi tocmai multumitoare. Pe BCTR poti avea parte de proiecte interesante si constante fara a achita fel de fel de comisioane.

Unde gasesc lucrari de constructie?Alege intotdeauna cea mai buna modalitate de promovare

Daca realizarea unor lucrari de constructie este specialitatea ta atunci BCTR este solutia ideala pentru tine. Aici afacerea ta va avea parte de vizibilitate si vei putea intra in legatura cu foarte multi clienti.

In domeniul constructiilor promovarea este foarte importanta daca vrei sa iti gasesti lucrari care sa te tina ocupat tot anul. Cu cat apari mai des in mediul online cu atat ai sanse mai mari sa devii mai cunoscut. Asadar trebuie sa colaborezi cat mai repede cu BCTR pentru a avea parte de cea mai buna modalitate de promovare.

Alte articole recomandate:

Cum iti poti intemeia o firma de constructii

 

 

Cat costa sa deschizi o firma de constructii