fbpx

“Nimic nu este original. Furați de oriunde, care rezonează cu inspirație sau vă combină imaginația. Îndepărtează filme vechi, filme noi, muzică, cărți, picturi, fotografii, poezii, vise, conversații aleatorii, arhitectura, poduri, semne stradale, copaci, nori, corpuri de apă, lumină și umbre. Selectați numai lucruri pentru a fura de la care vorbesc direct la sufletul vostru. Dacă faceți acest lucru, munca dvs. (și furtul) va fi autentică. Autenticitatea este de neprețuit; originalitatea este inexistentă. Și nu vă deranjați să vă ascundeți hoțul – sărbătoriți-l dacă vă simțiți așa.” Jim Jarmusch

PVC in constructii - tot ce trebuie sa stiiPVC-ul este un material de constructii relativ nou dar care s-a facut instant remarcat. Cu ajutorul lui vom avea pate de constructii de calitate. Vom intalni PVC-ul in mai multe tipuri de produse precum: tamplarie termoizolanta, tubulatura pentru  instalatii sanitare, furtune, pardoseli elastice, sisteme pluvial, deck, hidroizolatii pentru acoperis sau  fundatii, tapet, elemente de mobilier, ghiveci de flori, benzi de etansare, profile pentru protectia colturilor, plinte si profile decorative, garduri si mobilier de exterior, lambriuri si elemente de siding, pazii, galerii pentru perdele, masti de protectie pentru instalatii, containere bazine, componente pentru scule si unelte, izolatii pentru cabluri electrice dar si aparatura electrotehnica.

Caracteristicile PVC-ului

PVC-ul care este policlorura de vinil este un polimer solid, alb care este destul de fragil in stare pura si care a fost sintetizat in 1972 de catre chimistul german Eugen Baumann. Acesta a lasat lasat la soare un recipient cu clorura de vinil timp de mai multe saptamani.

La scala industriala PVC-ul este obtinut din mixuri de gaze naturale condensate, etilenam distillate din petrol sau gudron de carbine, cu un consum mai mic sau mai mare de enrgie in functie de calitatea materiei prime.

PVC-ul este un material perfect pentru constructii de calitate si este un material cautat datorita proprietatilor sale.  Acesta poate fi rigid sau elastic in functie de reteta folosita. Are o densitate optima care este raportata la rezistenta sa.

Are o densitate optima care este raportata la rezistenta sa. PVC-ul este un material izolator electric care este folosit pentru  izolarea cablurilor electrice de tensiune joasa si medie.

Este un bun izolator termic si este rezistent la agresiuni chimice precum: saruri, acizi, baze, grasimi si alcooli iar asta il face sa fie rezistent la efectele corozive ale apelor uzate.

Este rezistent la apa dar si  la microorganisme care afecteaza multe alte matriale de constructii. In plus, putem spune ca acest material are un comportament bun la radiatiile UV.

Ce este o tamplarie PVC

O tamplarie PVC este cea mai rentabila varianta si cu o eficienta dovedita si care are ca scop inchiderea golurilor pentru ferestre sau usi.  Cu ajutorul acestui produs vei avea parte de constructii de calitate/

Rezultatul oferite de o tamplarie PVC este unul foarte bun, dupa cum urmeaza:

 • Echilibru estetic
 • Rezistenta in scop de sustinere
 • Termoizolare si fonoizolare la nivel de tamplarie

Tamplaria PVC ajuta foarte mult la eficienta blocarii zgomotului stradal sau de alta natura. Practic, iti va oferi constructii de calitate pe care sa te poti baza indiferent de anotimp.

Care este rolul unei tamplarii PVCPVC in constructii - tot ce trebuie sa stii

O tamplarie PVC este eficienta din mai multe motive. Rolul cel mai important al acesteia este ca va ocupa golul inchis de la ferestre sau de la usi astfel incat perturbatiile termice si fonice din exterior sa nu  produca zgomot la interior.

Principalele beneficii oferite de tamplaria PVC sunt:

 • Stoaprea curentilor de aer
 • Patrunderea apei la interior
 • Diminuarea pierderilor de caldura produsa iarna
 • Mentinerea climatizarii pe timp de vara
 • Control eficient si usor al aerisirii incaperilor
 • Suplimentarea nivelului de protectie impotriva incercarii de efractie

Ce trebuie sa stii despre tamplaria PVC

Orice model de tamplarie PVC nu reactioneaza la umezeala, rugina sau aparitia petelor fiind excluse. Alegerea unor profile cu multiple camere de aer vor face ca tocaria sa fie mai solida si mai rezistenta in blocarea pierderilor de energie. Folosirea profilului multicameral care sporeste linistea la interior  in caz de poluare fonica stradala sau de orice fel. Profilul de tamplarie PVC permite montajul unui sistem dublu sau  triplu de garniture pe tocarie si canate, precum etansare la apa.

Configurarea estetica care este asigurata de folosirea unui sistem de infoliere in culoarea preferata.

Rezistenta la expunerea la foc este una foarte buna si astfel orice foloseste acest material va putea avea parte de constructii de calitate. Adancimea profilului este mai  mare .

Se intretine cu cea mai  mare usurinta iar reparatiile sunt foarte usor de realizat. Se poate  fabrica in diferite  dimensiuni si forme astfel incat sa se potriveasca de minune cu orice tip de constructie.

Tipuri de produse

 

 1. Ferestre

Ferestrele cu tamplarie PVC sunt cele mai sofisticate din aceasta gama. Golurile pentru ferestre sunt de cele mai multe ori cele mai mari iar expunerea la mediul exterior se va putea face pe o suprafata extinsa.  Ferestrele PVC aduc implicit o utilizare fluida in raport cu iluminarea interioara dar si volumul expus pentru aerisirea incaperilor.

 1. Usi de interior

O usa de slaba calitate permite scurgerea aerului incalzit sau racit  in incaperi dar daca vei folosi PVC atunci zgomotul va fi mult mai redus si  calitatea va fi  una superioara.

 1. Usi de exterior

PVC-ul este folosit pentru  producerea tocurilor si canatelor de usi pentru exterior. Cu  profile de calitate superioara se pot fabrica usi suficient de sigure pentru spatii comericale sau rezidentiale.

 1. Alte accesorii

Accesorizarea ferestrelor si usilor realizate pe baza de tamplarie PVC este necesara  pentru  scopul utilizarii acestora.  Manerele fixe sau  mobile sunt indispensabile.

PVC in constructii - tot ce trebuie sa stiiBCTR te pune in contact cu cele mai bune companii pentru constructii de calitate

Daca vrei sa ai parte de constructii de calitate va trebui sa apelezi cu  o companie de cea mai buna calitate care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti. Orice constructie are nevoie de experienta si de cele mai bune alegeri. Ai nevoie de rezultate perfecte astfel  incat locuinta ta sa fie una de care sa te poti bucura o perioada cat mai mare de timp.

Pe BCTR vei gasi toate companiile de care ai nevoie.

Bursa Constructiilor Tale Romania – calitate mai presus de orice

Alte articole recomandate:

Criterii de selectie a BCA-ului pentru constructii

Produse utile pentru hidroizolarea fundatiei la exterior